Klasszikus utasbiztosítás városnézés kőrutazás

2021.07.29

Klasszikus utasbiztosítás akár az egész család számára

A nyár és a jó idő beköszöntével aktív pihenésként sokan városnézésre vagy körutazásra indulnak. Sokan választják úti célnak a nagyobb városokat, vagy kirándulnak ismert és kevésbé ismert helyekre. 

Klasszikus utasbiztosításunk a legnépszerűbb szabadidős tevékenységekre és sporteszközökre is fedezetet nyújt, legyen az síelés, kőrutazás, hegymászás, vagy városnézés. Biztosításod kényelmesen online is megkötheted. 

Többféle utasbiztosítási csomag közül választhatsz.

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás egyben
  • 24 órás telefonos segítségnyújtás
  • Orvosi ellátás megszervezése, kapcsolattartás kórházakkal és orvosokkal
  • Hazaszállítás megszervezése és költségeinek megtérítése
  • Igény szerint választható, három szintű fedezet
Klasszikus utasbiztosításunk a legnépszerűbb szabadidős tevékenységekre és sporteszközökre is fedezetet nyújt.
Klasszikus utasbiztosításunk a legnépszerűbb szabadidős tevékenységekre és sporteszközökre is fedezetet nyújt.

A biztosításokhoz az utazás módjától függően autós (Autó Plusz) vagy repülős (Repülő Plusz) kiegészítő biztosítás is köthető.

A Repülő Plusz nem csak a repülős utak speciális kockázataira is érvényes, de Air Assistance szolgáltatást is tartalmaz, amely szakértő segítséget nyújt a légitársaságokkal szembeni kártérítési ügyintézésben.

Jó ha tudod

EKK kártya minta
EKK kártya minta

Az uniós szabályok lehetővé teszik, hogy a magyar állampolgárok a magyarországi kötelező egészségbiztosításuk terhére vegyék igénybe az orvos szakmailag szükséges egészségügyi szolgáltatásokat az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban, amennyiben rendelkeznek az OEP-nél ingyenesen kiváltható EEK-val.

Az ellátási csomag, így az orvos szakmailag szükséges ellátások köre tagállamonként eltérő, és emiatt előfordulhat, hogy bizonyos típusú ellátások esetén az EEK-t nem fogadják el. Ugyanakkor fontos tudni, hogy bizonyos egészségügyi intézmények (pl. Ausztriában, a síterepek környékén) csak az EEK megléte esetén hajlandók ellátni a külföldi turistákat. Éppen ezért a teljes biztonságot csak az EEK és az utasbiztosítás együttes megléte jelent. Fontos, hogy az utazás és az utasbiztosítás megkötése előtt váltsd az Európai uniós TAJ kártyát az EEK-t, hogy utasbiztosítást köthess és legyen érvényes biztosításod az utazásod idejére. Az EEK és az utasbiztosítás az Európai uniós országokban együtt érvényes!

Utazásod a Generali csoport utasbiztosítások szakértője az Európai Utazásbiztosító Zrt (EUB) biztosítja amely, Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója.

Töltsd ki az alábbi formot, és kérj megbízható, korrekt árajánlatot Online