Biztosítási védelem otthonodra, értékeidre

2022.02.07

A lakásunk, házunk otthonunk a legértékesebb vagyonunk

A családi otthon nem csak egy tetőt jelent az ember feje fölött. A lakásunk, házunk otthonunk a legértékesebb vagyonunk.  Ha bármi történik vele, leég, elviszi az árvíz vagy kirámolják a nyaralás alatt, az biztos, hogy lelkileg megvisel minket. A lelki traumán kívül egy jól megválasztott és minden igényünknek megfelelően összeállított lakásbiztosítás megvéd minket az anyagi veszteségtől.

A legtöbb baleset a konyhában történik
A legtöbb baleset a konyhában történik

Ráadásul a legtöbb baleset a konyhában történik. Bármikor megeshet, hogy elárasztja a konyhát a víz egy csőtörés miatt, vagy betörik egy ablaküveg, vagy lángra kap valami a konyhában, vagy megégeted magad a sütővel. Dugulás, leolvadt hűtő, zárcsere, beteg házikedvenc. 

A Generali házőrző életmód és otthonbiztosítása túl azon, hogy teljeskörű védelmet nyújt otthonodra és értékeidre, kiegészítheted baleset vagy egészségbiztosítási szolgáltatásokkal is. Sőt, 24 féle kiegészítő szolgáltatásaink között megtalálod vagy kis ház kedvenced orvosi költségeinek fedezését, vagy a kerékpárlopásra érvényesíthető kártérítést.

Az utóbbi években különösen szeszélyes az időjárás is. Lényegében megszűntek az évszakok; a forró nyári napokat átmenet nélkül követik a lehűlések és a viharos, csapadékos, szinte őszinek tűnő időszakok. Ezek a radikális időjárási viszonyok azonban nem csak a szabadidős programjainkat tehetik tönkre, hanem a lakásunkat is.

A lakásbiztosítás ezeket a károkat is fedezi, így nem kell a megtakarításodat a javításokra, vagy ha háztartási baleset ér az orvosi költségekre fordítanod. Ha nincs megtakarításod de van egy jó otthon biztosításod, akkor nem kell hitelt felvenned azért, hogy az otthonod újjá építsd.  És ami még jó hír, hogy a Generali biztosítása újjáépítési értéken, azaz jelenértéken a biztosítási összeg erejéig kifizeti a keletkezett kár értékét.  

A járvány helyzet sokunkat Home Office munkavégzésre kényszerített, így a munkavégzéshez szükséges eszközeink az otthonunkba "költöztek" A Generali lakásbiztosításával meghatározott biztosítási összeg erejéig ezeket az eszközöket is bebiztosíthatod.

A Generali biztosítást úgy állítod össze ahogy akarod. Számos kedvezményen túl 4  különböző biztosítás közül és 34 féle kiegészítő biztosítás közül választhatsz, így csak azért fizetsz amire valóban szükséged van. Ráadásul otthonod biztonságában, kényelmesen az online térben is megkötheted lakásbiztosításod.. 

A leg optimálisabb biztosítás kiválasztásához kérd visszahívásomat. Töltsd ki a lap alján lévő formot, és vedd igénybe a díjmentes tanácsadást.

Online kárbejelentés, akár videós kárszemlével 

A digitális kárbejelentést a biztosító társaságok közül a Generali vezette be elsőként Magyarországon. Ennek köszönhetően,  már évek óta működik az online kárbejelentés a Generalinál. Sőt, lehetőség van egy alkalmazáson keresztül, saját telefonon levideózni és fényképezi a keletkezett károkat.  Az online kárbejelentéseknek köszönhetően felgyorsultak a kárrendezési folyamatok, és a kifizetések. Akinek nincs még lakás vagy nyaraló biztosítása az ne halogassa tovább, mert komoly kockázatot jelent ezekben az extrém időjárási viszonyokban biztosítás nélkül lenni. Akinek pedig van már, annak is érdemes átnézni a jelenlegi biztosítását, hogy egy esetleges kár megfelelően legyen kifizetve. Ne feledd, minden biztosítás annyit ér, amennyire az igényeidre van megkötve és frissítve!


Ezek is érdekelhetnek

Otthonunk védelme, a család biztonsága
Otthonunk védelme, a család biztonsága

Lakásbiztosítás az igényeidre szabva

Nem csak kárbejelentések alkalmával, hanem a szerződés módosításához is érdemes mindig a tanácsadónkkal felvenni a kapcsolatot. A tanácsadó segítségével lesz a szerződésünk szakszerűen, és az igényeinknek megfelelően módosítva, és az aktuálisan érvényes kedvezményeket is így lehet érvényesíteni. Ne feledd, minden biztosítás annyit ér, amennyire az igényeidnek megfelel. 

Ne várj a megfelelő alkalomra, mert olyan sosem lesz. Kérd visszahívásomat, és segítek kiválasztani a hozzád leginkább illő lakásbiztosítást. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni egy rövid űrlapot, és örömmel válaszolok a kérdéseidre