Nem látunk a jövőbe, de gondolunk rá

2021.04.13

Tervezz és gondolkodj előre! 

Minden ember anyagi függetlenségre és kiegyensúlyozott, biztos pénzügyi háttérre vágyik. Mi a megoldás, hogyan érhetjük ezt el saját erőnkből? Egyszerű a válasz: tervezéssel, előre gondolkodással, tudatossággal.

A járványhelyzet és a korlátozások megmutatták, hogy muszáj előre tervezni, előre gondolkodni, és félretenni. Bármi is történik, pld: elveszíted a munkádat, vagy csökken a bevételed mert megváltoztak a munkakörülmények, és a gyermekeddel kell otthon maradnod. Ezekben a helyzetekben is meg kell birkóznod a napi problémákkal. Enni kell, a számlákat be kell fizetni bármilyen helyzet is adódik.  

Megtakarítási módozataink a jövő legfontosabb élethelyzeteire kínál biztosítási és megtakarítási megoldást az egész családnak. Segítséget nyújt a hosszú távú célok eléréséhez, például ha gyermeked jövőjéről, vagy saját nyugdíjáról szeretnél gondoskodni, váratlan helyzetekben, járvány és vészhelyzet idejére is. 

A rendszeres díjakon felül úgynevezett eseti díjak befizetésére is van lehetőséged. Az eseti díjak függetlenül a rendszeres vagy egyszeri díj mértékétől és időpontjától bármikor fizethetők, és a biztosítás fennállása alatt bármikor hozzáférhetők, így váratlan helyzetekben igényed szerint hozzáférhetsz a megtakarításodhoz, ami akár a banki kamatokat is meghaladja. 

A rendszeres, kis összegű befizetéseknek köszönhetően anyagi alapot teremthetsz távolabbi céljaid megvalósításához.
A rendszeres, kis összegű befizetéseknek köszönhetően anyagi alapot teremthetsz távolabbi céljaid megvalósításához.

A tervezés az életünk része, és sokszor muszáj is terveznünk, különben szétesnek a napjaink, programjaink. Milyen feladataim vannak mára? Kiket kell felhívnom telefonon? Mikor lesz ebéd, vagy vacsi? Mire van szüksége a gyereknek a tanuláshoz? Ezek mind a mindennapi előre gondolkodásaink, amelyek mentén az egész életünk felépül. De mi a helyzet a jövőtervezéssel?

A rendszeres, kis összegű befizetéseknek köszönhetően anyagi alapot teremthetsz távolabbi céljaid megvalósításához. Kiegészítő biztosításokkal fel tudsz készülni balesetből vagy betegségből és a járványokból eredő váratlan helyzetek anyagi megterheléseire. Eseti befizetésekkel bármikor növelheted a kitűzött célra szánt befektetéseid.

Sokszor hallottam már, hogy a havi kiadásokba egy hosszú távú megtakarítás már fér bele. Gondold át újra! 

Tervezz és gondolkodj előre! A járványhelyzet megtanított mindenkit arra, hogy az tud anyagilag kiegyensúlyozottan élni, akinek van félretett pénze, akinek van megtakarítása. A banki kölcsönökkel csak tovább növeled az egyébként is nehéz helyzeted okozta problémákat, hiszen a hitelt vissza is kell tudni fizetni és ha ezt Te nem tudod megtenni, akkor szeretteidre hárul a visszafizetése!

 A rendszeres, havi megtakarítás nem más mint befektetés a jövőbe. Akár kisebb összeggel is elkezdheted, így lépésről-lépésre építheted fel magad és családod számára a kiegyensúlyozott anyagi hátteret, és feltudsz készülni vészhelyzetek kockázataira is.

Az egyszeri díjas életbiztosítás kiváló lehetőség, ha több lábon szeretnél állni. A koronavírus megmutatta, hogy vésztartalékra bármikor szükség lehet: a befizetett egyszeri és eseti megtakarítások számos tervezett vagy váratlan eseményre jelenthetnek megoldást vészhelyzet idején is.   

Megtakarítási programjaink segítségével elmondhatod magadról, hogy tudatosan felkészültél saját, illetve a család életének anyagi védelmére, vagy saját életed legfontosabb állomásaira. Képes leszel a váratlan helyzetekben is a befektetésedben összegyűjtött pénzzel fedezni az adott eseményhez szükséges összeget.  

" Egy életbiztosítás csak egy időtől megsárgult papírdarab teli számokkal és jogi kifejezésekkel, amíg meg nem szentelik özvegyi könnyek. Azután egy modern csodává válik. Valami olyanná, mint Aladin lámpája. Étel, ruha, lakás, taníttatás, a gondolat békéje. A valaha íródott legkomolyabb szerelmeslevél... "

Jack J. Leterman Életbiztosításokkal foglalkozó ügynök, 1929 Norfolk 

Biztosítással kapcsolatban kérdésed merült fel? Keress a bizalommal. Segítek megtakarítási programot választani - ingyen, szakszerűen,