Nyugdíjasként is méltóságteljesen

2022.01.12

Nyugdíjbiztosítás a méltóságteljes nyugdíjas életért

Él a fejünkben egy elképzelt nyugdíjas élet, amelyben mindenre jut időnk megszűnik a munkával járó stressz, felnőnek a gyerekek, fitten és egészségesen élvezhetjük az életet. Látunk ugyanakkor egy valóságot a családunkban és a környezetünkben élő nyugdíjasok körében, akik nagyon más életet élnek, mint amit mi elképzelünk magunknak. 

Az anyagilag független, biztonságos nyugdíjas évek mindenkinek a természetes vágya, ezért tudatos tervezéssel egyre többen döntenek úgy, hogy kiszámítható nyugdíjmegtakarítási megoldások választásával, időben gondoskodnak anyagi biztonságukról.  

Ahhoz, hogy nyugdíjas évek alatt kevésbé függjünk az aktuális nyugdíjrendszertől, és nyugdíjasként is méltóságteljes életet élhessünk stabil anyagi háttér szükséges. Az előtakarékosság, és a gondtalan nyugdíjas évek kéz a kézben járnak, ezért aktív, munkával töltött éveink alatt tudjuk összespórolni nyugdíjkiegészítésünket.

A vírushelyzet és a korlátozások a nyugdíjas évek béta verziójaként megmutatták, hogy muszáj előre tervezni, előre gondolkodni, és félretenni. Ha nincs munka vagy betegek vagyunk enni akkor is kell, a számlákat pedig be kell fizetni, gyerekeinkről és családunkról gondoskodni kell, bármilyen helyzet is adódik. A járványhelyzet megtanított mindenkit arra, hogy az tud pénzügyileg kiegyensúlyozottan élni, akinek van félretett pénze, akinek van megtakarítása. A jó hír az, hogy rendszeres, havi megtakarítást, akár kisebb összeggel is elkezdheted, így lépésről-lépésre építheted fel megtakarításodat a nyugdíjas évekre.

Valamennyien kiszámítható jövőre vágyunk, de nem mindenki vállal ugyanakkora kockázatot. A biztonság, és kiegyensúlyozott pénzügyi háttér az ember természetes vágya. A nyugdíjas évek jól megérdemelt pihenéssel, és méltóságteljes nyugodt évekkel kellene, hogy elteljenek. Mindezek biztosításához megalapozott anyagi háttérre van szükség.    

A rendszeres, havi megtakarítást, akár kisebb összeggel is elkezdheted
A rendszeres, havi megtakarítást, akár kisebb összeggel is elkezdheted

Neked is vannak előfizetésid egy-egy szolgáltatónál. Pld. TV. internet, telefon? A nyugdíjbiztosítás sem más, mint előfizetés a gondtalan nyugdíjas évekre. Az elmúlt több mint 30 év pénzügyi tapasztalatával és egy tőkeerős, több mint 190 éves nemzetközi konszern valamennyi erőforrásával és támogatásával segítek megalapozni nyugdíjas éveid anyagi biztonságát.

Nyugdíjbiztosításaink között találsz klasszikus megtakarítást, és vannak befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítások. Választhatsz havi rendszeres vagy egy összegű megtakarítások közül. Egy aktív, kiegészítő rugalmas számlával pedig tovább növelheted a biztonságod. Az aktív rugalmas számlán gyűjtött pénz, igényeid és szükségleteid szerint bármikor hozzáférhető a számodra.

Nyugdíjbiztosítási tervezés és tanácsadás, a méltóságteljes nyugdíjas évekért.

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned mint, kitölteni egy rövid űrlapot, és a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot. A tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz.


Állami támogatás:  

20% visszaigényelhető adójóváírás az SZ.J.A. bevallásod után

A gondtalan nyugdíjas évek és az előtakarékoskodás kéz a kézben járnak. A biztos anyagi háttér az ember természetes vágya.  

Ez is érdekelhet