Magán egészségbiztosítás

2022.10.13

A magán egészségügy a színvonalas betegellátás 

A korona vírus járvány ideje alatt sokan szembesültünk vele, hogy a magyar egészségügyi rendszer mennyire leterhelt. Nem csak a betegek gyógyulását, hanem az egészségügyi dolgozók munkáját is rendkívül megnehezíti. A tervezett beavatkozások szüneteltetése és elhalasztása ugyan pótlásra került, de ez további várakozást és türelmet igényelt azoktól, akik az előjegyzett beavatkozást több hónappal később kapták meg.

A járványveszély alatt, sok alapvető egészségügyi ellátás nem vagy nagyon nehezen volt elérhető. Elég ha csak a háziorvosokra vagy labor vizsgálatokra, belgyógyászati, nőgyógyászati vagy fogorvosi kezelésekre, esetleg pár napos sebészeti eljárásokra gondolunk, vagy EEG, CT, EKG vizsgálatok, amire várnunk kell.  

A magánszektor stabilan, szakszerű és magas színvonalú ellátásban részesíti a betegeket.
A magánszektor stabilan, szakszerű és magas színvonalú ellátásban részesíti a betegeket.

Ebben a helyzetben megnőtt a magán egészségügyi ellátások iránti érdeklődés, és a magán szektor bebizonyította, hogy stabilan megállja a helyét és szakszerű, magas színvonalú ellátásban részesíti a betegeket.   

A magán egészségügy kellően magas színvonalbeli ugrást jelent a betegellátásban. A rendszeres díjért cserébe, magas színvonalú magán egészségügyi ellátást vehetünk igénybe az ország egész területén. Egyszerre nem kell sokat fizetni, hanem rendszeresen keveset. Az ellátás és szerződés fennállásának ideje alatt, az egyetlen költségünk a szerződés rendszeresen fizetendő díja. 

A magán egészségügyi ellátások igénybevétele, már bárki számára elérhető! Generali Private Care egyén és a Campani Care vállalati szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási csomagjai széles körben tettek jó szolgálatot ügyfeleinknek a pandémia ideje alatt is. .  

Széleskörű gondoskodásban részesülünk, tervezhető költségekkel és várakozás nélkül
Széleskörű gondoskodásban részesülünk, tervezhető költségekkel és várakozás nélkül

Széleskörű gondoskodásban részesülünk, tervezhető költségekkel és várakozás nélkül. Rendszeres szűrővizsgálatokkal megelőzhetjük a komolyabb betegségek kialakulását.  

Igényeinknek megfelelő szintű ellátásban részesülünk, így pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van. Olyan szolgáltatókat érhetünk el, akik időpont egyeztetéssel, rövid időn belül fogadni tudnak kivizsgálásra. A partnerintézmények közül mi választhatjuk ki, hogy melyikbe szeretnénk menni.  


A partner intézményen belül akár orvost is válaszhatunk. A megfelelő öngondoskodás sokat segíthet a gyógyulásban.  

A járvány ideje alatt a Private Care és Campani Care egészségbiztosítást a Generali plusz szolgáltatásokkal egészítette ki: társaságunk átvállalja az egyszeri COVID-19 szűrővizsgálat költségét (a biztosítás tartama alatt maximum 15.000 Ft összegig finanszírozzuk utólagosan benyújtott számla ellenében), a Generali Medi24 orvosai pedig otthoni gyógyulás esetén telefonos tanácsadást nyújtanak a tüneti kezelés módszereiről. A szolgáltatás az összes kínált csomagban elérhető.

További részletekért, töltsd ki az alábbi formot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot.