Biztonságban az oroszlán szárnyai alatt

Együttműködésünk folyamata

Biztosítási kínálatunkban az otthonbiztosítás, gépjárműbiztosítás, vagyonvédelem, egészségbiztosítás és nyugdíjbiztosításokon át, megtalálhatók olyan befektetési és megtakarítási szolgáltatások, amik rövid- közép- és hosszú távon is elérhetők.

Igényfelmérés

Első találkozónk alkalmával, elvégzünk egy átfogó igényfelmérést és pénzügyi elemzést. hogy együtt, közösen kiderítsük, milyen céljaid és milyen elvárásaid vannak a jövőre nézve.

Javaslat a megoldásra

A következő lépésben, már nem csak elméletben gondolkodunk, hanem az elvárásaid és terveid alapján meghatározzuk a pontos megoldásokat céljaid elérése érdekében.

Ügyintézés

Miután közösen kiválasztottuk a számodra megfelelő eredményt, elvégzem az ezzel járó teljes adminisztrációt, és a szerződés teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk, segítek kárügyintézésben, befektetéseid és szerződéseid kezelésében és adminisztrációjában.

Együttműködés

Legyen szó pénzügyi együttműködésünk bármely területéről, ha már partnerek lehettünk örülni fogok, hogy jó szívvel és meggyőződéssel ajánlod a munkám másoknak is.

Lakossági vagy vállalati biztosítások igényedhez igazítva! 

Miben segíthetek?
Miben segíthetek?

Elvárásaidnak megfelelő, fenntartható és átlátható biztosítási konstrukciókkal várom megtisztelő érdeklődésed.

A szerződés teljes érvényességi ideje alatt végig kapcsolatban maradunk. Értesítelek a szerződésed érintő változásokról, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációt. Aktuális és Jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel állok további rendelkezésedre.

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned mint kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz.