Általános Felhasználói feltételek

A honlap használatának feltételei

A jelen felhasználási feltételek továbbiakban: ÁFF, Gömöry Zsuzsanna Zsófia egyéni vállalkozó (1037 BUDAPEST 3 ker. Ürömfű utca 66. ) adószám:42412463-2-41 MNB nyilvántartási szám: 108052219435 a továbbiakban: Üzemeltető által üzemeltetett Vaslady.com a továbbiakban: weboldal; és az azzal összefüggő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

A Felhasználói feltételek elválaszthatatlan részét képezi az adatkezelési tájékoztató

Felhasználó

Felhasználónak minősül a weboldal látogatója, valamint mindenki, aki a weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi. 

Felhasználói beleegyezés

Abban az esetben, ha meglátogatta weboldalunkat, úgy tekintjük, hogy az alább felsorolt feltételeket tudomásul vette és elfogadta.

Felhasználó elfogadja, hogy weboldalon található termékleírások kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálják, nem nyújtanak teljes körű tájékoztatást és ezen leírások nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek!

Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen jogi nyilatkozatot, valamint a weboldalt részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalunk alján a "Felhasználói feltételek" hivatkozásra kattintva megtekintheti a mindenkori, érvényes felhasználói feltételeket.

Az ÁFF leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, email stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes nyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A weboldal (honlap) üzemeltetője

Jelen weboldal üzemeltetője Gömöry Zsuzsanna Zsófia, amely a Generali Biztosító Zrt., valamint az Európai Utazási Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítője. Függő biztosításközvetítőként nem állok kapcsolatban több biztosítóval, így azok ajánlatait nem tudom a látogatóknak bemutatni, valamint értékesíteni.

Függő biztosításközvetítőként a Generali Biztosító Zrt. alábbi termékkörökbe tartozó biztosításait közvetítem:

  • Személybiztosítások;
  • Vagyonbiztosítások;
  • Gépjármű biztosítások;
  • Vállalkozói biztosítások;
  • Valamint biztosítások közé nem sorolható pénztári szolgáltatások, úgymint a Generali Egészségpénztár és a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár.

Az Eub Zrt. alábbi termékkörökbe tartozó biztosításait közvetítjük:

  • Utasbiztosítások

Felelősség kizárása

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. Az üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalhoz vagy annak bármely aloldalához való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A weboldalon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért a felelősséget kizárja.

A weboldal blogjában közzétett információk, adatok, leírások a publikálás időpontjában érvényes állapotoknak, jogszabályoknak, biztosítási feltételeknek megfelelően lettek közzé téve, amelyek idővel elavulhatnak így a cikkekben megfogalmazott állítások érvényüket veszíthetik. Az érvényét vesztett állítások felhasználásából fakadó közvetlen, vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon a Felhasználó tartalmakba ágyazva linkeket, bannereket és szöveges hirdetéseket találhat, ezek valamelyikére kattintva egy - nem az üzemeltető által üzemeltetett - weboldalra érkezik. Ezen oldalak meglátogatásából eredő károkért a felelősséget kizárjuk.

Frissítve: 2024. április 10.