Egészségbiztosítás kiszámítható egyéni megoldások 

Szolgáltatásfinanszírozó magán egészségbiztosítások

Szolgáltatásfinanszírozó magán egészségügyi biztosítás

Az egészségügyi szűrővizsgálatok fontossága

Az egészségtudatosság egyik legfontosabb része, a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel. A szűrővizsgálatok még tünet- és panaszmentesen kimutathatják azokat a rejtett betegséget amikről nem tudunk, hiszen nincsenek panaszaink, vagy éppen kizárják a betegségek valószínűségét. 

Fontos, hogy a lehető legkorábban felismerjék a betegséget, akkor, amikor még gyógyítható, vagy jelentősen nőhet a gyógyulás esélye.

Sokunk nagy része vitaminokat vagy egyéb gyógyhatású készítményeket szedünk és figyelünk az egészséges étkezésre, valamint a rendszeres testmozgásra. Azonban a szűrővizsgálatokon sajnos kevesen vesznünk részt. 

Általában akkor fordulunk orvoshoz, amikor panaszokat észlelünk. A daganatos betegségekkel együtt azonban számos betegség fokozatosan, lappangva alakul ki. A folyamat már elindul, mielőtt panaszokat okozna. Bizonyos elváltozások esetén ez éveket is jelenthet. A daganatok eredményes kezelésében kiemelt fontosságú, hogy minél előbb felismerjék az elváltozást.

Jó tanács a WHO-tól, hogy éljünk egészségtudatosan, figyeljünk a szervezetünk jelzéseire, végezzük el az előírt önvizsgálatokat és rendszeresen vegyünk részt a nekünk szóló szűrővizsgálatokon.

Bizonyára sokan szembesültek már azokkal a helyzetekkel, amikor valamilyen betegség tünetei jelentkeznek és felkeressük a lakóhelyünk szerint illetékes szakorvosi rendelőt.  Szeretnénk mihamarabb a végére járni, mi is bajunk, de csak nagyon sokára, akár több hétre vagy hónapra kapunk időpontot.

Ilyenkor vagy türelmesen kivárjuk a hosszú várólistát, vagy egyszerűen a hetek óta fennálló panaszainkat vény nélkül kapható gyógyszerekkel igyekszünk saját magunk orvosolni. Az is előfordul, hogy az interneten, közösségi oldalakon, csoportokban kérünk segítséget, melynek során könnyen téves következtetésekre juthatunk az állapotunkat illetően.

Mindez azonban történhet másként is, és még milliókra sincs hozzá szükség. Egyre inkább megkerülhetetlen része a hazai egészségügyi ellátásnak a magánegészségügy.  Ma már ugyanis bárki számára elérhetők az olyan magánorvosi egészségbiztosítások, ahol akár már havi pár ezer forintért 24 órában hívható segítség vár ránk, sorbaállás és várólista nélkül. 

Napjainkban a túlterhelt egészségügyben sokszor alapvető egészségügyi ellátás nem vagy nagyon nehezen elérhető. Elég, ha csak a háziorvosokra vagy labor vizsgálatokra, belgyógyászati, nőgyógyászati vagy fogorvosi kezelésekre, esetleg pár napos sebészeti eljárásokra gondolunk, vagy EEG, CT, EKG vizsgálatok, amire várnunk kell. 

A magánorvosi egészségbiztosítás egy komplett szolgáltatásfinanszírozó biztosítás, amely megoldást nyújt bármilyen jellegű, akár hosszabb kezelést igénylő, magas költségű egészségügyi problémánkra.

A TB biztosítást kiegészítve a Generalin keresztül vehetjük igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Társaságunk a szerződésünk alapján a vele szerződésben álló, magán egészségügyi intézetnek fizeti ki az ellátásunkért járó összeget. Cserébe magas színvonalú gyógyítást és szűrővizsgálatokat vehetünk igénybe, hálapénz nélkül. A gyógyulás ideje alatt a legmagasabb és legkorszerűbb ellátásban lehet részünk  

A szolgáltatásfinanszírozó magán egészségügyi biztosítás, nem pénzbeli térítést, hanem a rendszeresen fizetett biztosítási díjért magas színvonalú magánegészségügyi ellátásokban részesülünk. Az egészségügyi szolgáltatást Tarságasunkkal szerződésben álló magánorvosi intézményeknél vehetjük igénybe. Az ellátás és szerződés fennállásának ideje alatt, az egyetlen költségünk a szerződés rendszeresen fizetendő díja, amit havonta fizethetjük.

Egyéni magán egészségbiztosításunk jellemzői

A magánegészségügy kellően magas színvonalbeli ugrást jelent a betegellátásban. A magánegészségügyi ellátások igénybevétele, már bárki számára elérhető! Társaságunk egyéni magán szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási csomagjai széles körben tettek jó szolgálatot ügyfeleinknek a pandémia ideje alatt is.

Igényeinknek megfelelő szintű ellátásban részesülünk, így pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van. Olyan szolgáltatókat érhetünk el, akik időpont egyeztetéssel, rövid időn belül fogadni tudnak kivizsgálásra. A partnerintézmények közül mi választhatjuk ki, hogy melyikbe szeretnénk menni és akár orvost is válaszhatunk.  

 • Járóbeteg-szakrendelések
 • Laborvizsgálatok
 • Diagnosztikai vizsgálatok (pl. ultrahang, CT, MR,)
 • Gyógytorna
 • Influenza elleni védőoltás
 • Betegszállítás
 • Házivizit
 • Egynapos sebészet
 • Ambuláns műtétek
 • Kórházi ellátás V.I.P elhelyezéssel

Onkológiai diagnosztika

 • kivizsgálás
 • onkológiai szakvélemény és javaslat
 • tanácsadás

Magán egészségbiztosítási megoldásaink

PrivateCare magán egészségügyi biztosítás 

Teljeskörű szolgáltatásfinanszírozó magán egészségügyi biztosítás. Gyors és szakszerű ellátás várólista nélkül. A biztosítás célja, hogy szerződéssel rendelkező ügyfeleink gyorsan, szakszerű orvosi segítséget prémium egészségbiztosítást kapjanak, sorban állás nélkül,

CliniCare magán egészségbiztosítás a legkritikusabb betegségekre

Kritikus betegség esetén a legnagyobb segítség az idő. Daganatos megbetegedés vagy műtét miatt gyors és magas szintű ellátás a CliniCare magán egészségbiztosításunk révén. Műtéti segítség csomagjai, illetve Onkológia segítség szolgáltatásai a legnehezebb élethelyzetekben nyújtanak gyors és szakszerű segítséget a te igényeidnek megfelelően, várólista nélkül.

CompanyCare kollektív szolgáltatásfinanszírozó céges magán egészségbiztosítás

Széles körű gondoskodás céges juttatásként a cégvezetés és a cég munkatársai számára. Szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások. Az eltérő dolgozói körre különböző biztosítási csomagokkal a vállalkozás összes munkavállalója biztosítható. Probléma esetén a munkavállalók gyors és minőségi ellátásra számíthatnak, emiatt csökkenhet a betegszabadságon töltött idő. 

Medi24

A Generali Medi24 vonala éjjel nappal rendelkezésedre áll, így azonnali segítséget kaphatsz ha panaszod van, vagy szolgáltatást szeretnél igénybe venni. A Medi24 ügyfélszolgálat telefonszáma: 

+36 1 465 3777 (2-es menüpont)

A szerződéssel rendelkező ügyfelek éjjel-nappal hívható Generali Medi24 révén professzionális ellátásszervezésben részesülnek. A segítségével gyors és szakszerű egészségügyi ellátásra számíthatnak és szabadon választhatnak az egészségügyi szolgáltató partnerek közül.

Telefonos konzultáció Medi 24

Rendszeres szűrővizsgálatokkal megelőzhetjük a komolyabb betegségek kialakulását. Széleskörű gondoskodásban részesülünk, tervezhető költségekkel és várakozás nélkül. PrivateCare, a CliniCare és CompanyCare szolgáltatás finanszírozó magánorvosi ellátások egyéni megoldásokkal és kiszámítható díjakkal mindenki számára elérhető konstrukciók.

Egészségbiztosítási tanácsadás és tervezés

Kiváló magánklinikák szakorvosai fogadnak várólista, és sorban állás nélkül. A kezelés alatt nem kell aggódnod az egészségügyi költségek miatt, mert a kezelések és a felépülés kiadásai a biztosítót terhelik. Magán szolgáltatásfinanszírozó egészségügyi biztosítás segítségével gyors és szakszerű szűrővizsgálatokban és betegellátásban részesülünk, várólista és a sorbaállás nélkül.

Az egészségbiztosítási tanácsadás és tervezés során igényeid alapján részletesen átnézzük és kalkulátorunk segítségével közösen kialakítjuk a számodra legjobb egészségbiztosítási megoldást.