Egészségbiztosítás kiszámítható egyéni megoldások 

Szolgáltatásfinanszírozó magán egészségbiztosítás

Bizonyára sokan szembesültek már azokkal a helyzetekkel, amikor valamilyen betegség tünetei jelentkeznek és felkeressük a lakóhelyünk szerint illetékes szakorvosi rendelőt.  Szeretnénk mihamarabb a végére járni, mi is bajunk, de csak nagyon sokára, akár több hétre vagy hónapra kapunk időpontot.

Ilyenkor vagy türelmesen kivárjuk a hosszú várólistát, vagy egyszerűen a hetek óta fennálló panaszainkat vény nélkül kapható gyógyszerekkel igyekszünk saját magunk orvosolni. Az is előfordul, hogy az interneten, közösségi oldalakon, csoportokban kérünk segítséget, melynek során könnyen téves következtetésekre juthatunk az állapotunkat illetően.

Minőségi egészségügyi ellátás
Minőségi egészségügyi ellátás

Mindez azonban történhet másként is, és még milliókra sincs hozzá szükség. Ma már ugyanis bárki számára elérhetők az olyan magánorvosi egészségbiztosítások, ahol akár már havi pár ezer forintért 24 órában hívható segítség vár ránk, sorbaállás és várólista nélkül. 

Napjainkban a túlterhelt egészségügyben sokszor alapvető egészségügyi ellátás nem vagy nagyon nehezen elérhető. Elég, ha csak a háziorvosokra vagy labor vizsgálatokra, belgyógyászati, nőgyógyászati vagy fogorvosi kezelésekre, esetleg pár napos sebészeti eljárásokra gondolunk, vagy EEG, CT, EKG vizsgálatok, amire várnunk kell. 

A magánorvosi egészségbiztosítás egy komplett szolgáltatásfinanszírozó biztosítás, amely megoldást nyújt bármilyen jellegű, akár hosszabb kezelést igénylő, magas költségű egészségügyi problémánkra.

A TB biztosításunkat kiegészítve társaságunkon keresztül vehetjük igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Társaságunk a szerződésünk alapján a vele szerződésben álló, magán egészségügyi intézetnek fizeti ki az ellátásunkért járó összeget. Cserébe magas színvonalú gyógyítást és szűrővizsgálatokat vehetünk igénybe, hálapénz nélkül. A gyógyulás ideje alatt a legmagasabb és legkorszerűbb ellátásban lehet részünk  

Egyéni magán egészségbiztosításunk jellemzői:

A szolgáltatás finanszírozó magánegészségbiztosítás, nem pénzbeli térítést, hanem a rendszeresen fizetett biztosítási díjért magas színvonalú magánegészségügyi ellátásokban részesülünk. Az egészségügyi szolgáltatást Tarságasunkkal szerződésben álló magánorvosi intézményeknél vehetjük igénybe. Az ellátás és szerződés fennállásának ideje alatt, az egyetlen költségünk a szerződés rendszeresen fizetendő díja.  

A magánegészségügy kellően magas színvonalbeli ugrást jelent a betegellátásban. A magánegészségügyi ellátások igénybevétele, már bárki számára elérhető! Társaságunk egyéni magán szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási csomagjai széles körben tettek jó szolgálatot ügyfeleinknek a pandémia ideje alatt is.

Igényeinknek megfelelő szintű ellátásban részesülünk, így pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van. Olyan szolgáltatókat érhetünk el, akik időpont egyeztetéssel, rövid időn belül fogadni tudnak kivizsgálásra. A partnerintézmények közül mi választhatjuk ki, hogy melyikbe szeretnénk menni és akár orvost is válaszhatunk.  

 • Járóbeteg-szakrendelések
 • Laborvizsgálatok
 • Diagnosztikai vizsgálatok (pl. ultrahang, CT, MR,)
 • Gyógytorna
 • Influenza elleni védőoltás
 • Betegszállítás
 • Házivizit
 • Egynapos sebészet
 • Ambuláns műtétek
 • Kórházi ellátás V.I.P elhelyezéssel

Onkológiai diagnosztika

 • kivizsgálás
 • onkológiai szakvélemény és javaslat
 • tanácsadás

A megelőzés fontosságáról

A Nemzetközi Rákellenes Unió (UICC) 20 éve Párizsban február 4-én tartotta első rákellenes világkongresszusát. A kongresszus résztvevői aláírták a rák elleni világméretű összefogásra felszólító nyilatkozatot. A legfontosabb célnak a daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos tévhitek eloszlatását, az általános ismeretek növelését és a megelőzési lehetőségek megismerését jelölték meg. 

A rák elleni küzdelem prioritás az EU számára, a február 4-i világnap célja felhívni a figyelmet a betegségre, hangsúlyozni a megelőzés és a megfelelő kezelés fontosságát.

A megelőzés fontos része az egyéni felelősség. Az egészségtudatos életmód, magunkra és egymásra figyelés.

A megfelelő öngondoskodás sokat segíthet a gyógyulásban. A korai felismerés kiemelt fontosságú, a szűrés életet menthet! A megelőzés fontos része ezért a rendszeres szűrővizsgálatok elvégeztetése, mellyel akár a betegség kialakulását is megelőzhetjük, illetve lehetőséget ad arra, hogy a már meglévő problémát a lehető leggyorsabban és hatékonyan kezeltethessük.

Rákellenes világnap február 4
Rákellenes világnap február 4

A már kialakult betegségek okán sajnos sokan szembesülünk vele, hogy a magyar egészségügyi rendszer mennyire leterhelt. Elég, ha csak a háziorvosokra vagy labor vizsgálatokra, belgyógyászati, nőgyógyászati vagy fogorvosi kezelésekre, esetleg pár napos sebészeti eljárásokra gondolunk, vagy EEG, CT, EKG vizsgálatokra, amire várnunk kell.  

Napjainkra megnőtt a magánegészségügyi ellátások iránti érdeklődés. A magánszektor bebizonyította, hogy stabilan megállja a helyét és szakszerű, magas színvonalú ellátásban részesíti a pácienseket.

Rendszeres szűrővizsgálatokkal megelőzhetjük a komolyabb betegségek kialakulását. Széleskörű gondoskodásban részesülünk, tervezhető költségekkel és várakozás nélkül. Private Care szolgáltatás finanszírozó magánorvosi ellátás egyéni megoldások és kiszámítható díjakkal mindenki számára elérhető konstrukció.