Referenciák és vélemények

Ügyfeleim rólam mondták

Minden véleménynek van egy személyes története

Folyamatosan a legmagasabb minőségre és a legjobb ügyfélkiszolgálásra törekszem, ám mindig lehet olyan tényező, amiben még fejlődhetek annak érdekében, hogy ügyfeleim még elégedettebbek legyenek. Rendkívül izgalmas tud lenni, amikor a visszajelzésekből összeáll valami új, amire a munkavégzés során nem gondoltam.

Kérlek írd meg gondolataid néhány mondatban arról, hogy az ügyintézés során, mennyire voltál elégedett a munkámmal, hogy érezted magad az ügyintézés alatt, milyen benyomást tettem rád és hogy ajánlanál-e engem ismerőseidnek. Szavaid nemcsak számomra, de másoknak is igen sokat jelentenek. Hiszem, hogy egy felmerülő igényre a nyílt és őszinte válasz az, amitől egy tanácsadó munkája értékessé válik, és ki más lehetne hitelesebb forrás, mint maga az ügyfél?

A visszajelzéseknél nem az a cél, hogy a nagyközönség számára láthatatlan fiókba kerüljenek a vélemények. A visszajelzések akkor hasznosak igazán, ha eljutnak mindenkihez, aki érintett.

Amikor attól jön a pozitív visszacsatolás, akinek létrehoztam valami maradandót, ez a visszaigazolás lesz az, ami bizonyítja, hogy ezért igazán megérte dolgozni. A megélt tapasztalatok összességéből fog kiderülni miért érdemes engem választani. Véleményed ezért is fontos a számomra, és nagyban segít a munkám színvonalának növelésében.

Legyen szó együttműködésünk bármely területéről, ha már partnerek lehettünk, megtiszteltetés, ha jó szívvel és meggyőződéssel ajánlod a munkám másoknak is. 

Köszönöm, ha szánsz rá pár percet :)

Kíváncsi vagy, hogy miért is hallgass pont rám? Ki is az Gömöry Zsuzsi a VasLady, és hogy dolgozik egy prémium biztosítási tanácsadó? A Google, vagy a Facebook rendszerében elolvashatod ügyfeleim véleményét. Nézd meg, mások mit gondolnak rólam. Kattints az itt közölt véleményre, és nézd meg a Google-n is.

#rólam #vélemény