Járműbiztosítások egyéni kedvezményekkel

Minden járműre van megoldásunk

Járműbiztosítások igényeid szerint

Minden járművezető más, és mindenki másra használja járművét. Van, akinek a munkájához kell, van, aki családi célokra van, aki hobbiból használja és van, aki kirándulásra. Van, akinek új van, akinek régi. Sokan vannak, akik még nevet is adnak kedvencüknek, és úgy bánnak vele, mint egy családtaggal. Egy dologban azonban szinte mindenki egyetért: járműveinkre vigyázni kell. 

Bármi is a használat módja, a legváratlanabb helyzetekre is van megoldásunk. Társaságunk járműbiztosításai között mindenki megtalálja egyéni igényeinek, és pénztárcájának megfelelő biztosítást. Kedvezményekkel, egyénre szabható biztosításokkal és rugalmas szolgáltatásokkal az igényekhez igazodva, találunk a számodra megfelelő megoldást.  

Kötelező gépjármű biztosítás (kgfb) alapvető célja, hogy a biztosító helyettünk, a másoknak okozott károkat térítse meg. Nem választható biztosítási forma, minden gépjárművel rendelkező üzembentartónak rendelkeznie kell vele. Legyen az személy- vagy teherautó, motorkerékpár, vagy akár csak egy rendszám nélküli robogó. (Sőt, utánfutóra, lakókocsira is meg kell kötni, holott azok nem gépjárművek).

A Casco elsődleges célja, hogy a saját járművünkben esett kárt megtérítse. Fedezetet nyújt az autó töréskáraira (sajáthibás baleset és rongálás esetén is), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítást, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is...

A vízijárművek biztosítása Társaságunk egyik tradicionális biztosításai közé tartozik. A kikötő vízijárműbiztosítás kiterjed casco, felelősség- és balesetbiztosításra. Kedvtelési célú vízi járművek, motoros hajók, vitorlások, akkumulátoros/elektromos jachtokra köthető. Igényeid szerint megköthető cascora, felelősség biztosításra és balesetbiztosításra is, vagy a háromfajta biztosítás kombinációjára...

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghatározott módon, minden drónt kötelező regisztrálni, amely az EU irányelvek szerint nem sorolható a játékok közé, vagy meghaladja a 120 grammot, vagy rendelkezik adatrögzítővel, vagy a távpilótától messzebbre repül, mint 100 méter. Bármely kitétel megléte esetén kötelező a bejelentés.

Az új előírások teljesítésének előfeltétele, hogy a drónok üzembentartóinak kötelező felelősség biztosítást is kell kötniük...

Ha már elhatároztad magad, és tudod, hogy milyen biztosításra van szükséged, segítenek az autókkal kapcsolatos problémák gyors és egyszerű megoldásában. A célom, hogy a kommunikáció kellemes legyen, ezért nem kell mást tenned, mint kitölteni egy jelentkezési lapot. Rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot és örömmel válaszolok a téged foglalkoztató kérdésekre.