Teljeskörű vállalkozói biztosítások vagyon és felelősségi károkra

Teljeskörű vállalkozói biztosítások

Egy vállalkozás sikeréhez néha hosszú, rögös út vezet. A versenyképesség egyik alapfeltétele a biztos háttér és ügyesen kell egyensúlyozni az üzleti életben. A fogyasztás köré szerveződő fejlett nyugati világban napjainkban jelentősen megváltoztak a fogyasztói szokások, ami a szolgáltatások és a fogyasztás új korszakát jelenti.

Minden területnek, vezető tisztségviselőnek és minden munkatársnak megvan a maga feladata. Egy cég több tényezőből álló működéséből adódóan, sok esetben nagyobb mértékű veszélynek van kitéve, számtalan váratlan, káresemény bekövetkezhet. Ezeket teljesen elkerülni nem lehet, de fel lehet készülni rájuk céges biztosítások formájában, amikkel a károkat csökkenteni lehet. Egy váratlanul bekövetkező kárral járó anyagi kiadás könnyen a mélybe ránthatja az egész vállalkozást. A sikeres vállalkozásnak több fontos tényezője van: kiváló termék, precízen kidolgozott üzleti terv, átgondolt marketing és egy jó adag szerencse. Ha cégvezető vagy vállalkozó vagy, akkor te is tudod, egy rossz döntés elég ahhoz, hogy minden felboruljon.

Cégpaletta programunk segítségével elkerülheted az esetleges kockázatokat és biztosíthatod vállalkozásod pénzügyi hátterét. A folyamatos növekedéshez megbízható partner szükséges. A Generali Cégpaletta számos olyan biztosítási szolgáltatást tartalmaz, amelyre egy modern vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. Olyan biztosításokat kínálunk vállalatok, vállalkozások számára, amelyek védelmet nyújtanak a cégeket érintő különböző veszélyekkel szemben. Széleskörű ajánlataink közül válaszd ki azt, amelyik számodra a legideálisabb.  

Választhatsz többek között felelősség biztosításokat, vagyonbiztosításokat, kollektív egészség és balestebiztosításokat, flottabiztosításokat, utasbiztosításokat, szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást. A portfólióból bármelyiket választhatod. Két biztosítási módozat választása esetén, már részt vehetsz cégpaletta programunkban. 

A portfólióból igényeidnek megfelelően bármelyiket válaszhatod. A programban egyedileg kidolgozott ajánlatokkal támogatunk, melynek része számos kedvezmény és vállalkozásod biztosításait erősítő ajándék szolgáltatás. 

Céges biztosítási portfóliónkban megtalálhatok azok a biztosítási megoldások amik teljeskörű védelmet jelentenek, és amik egy cég működését szakszerűen, és igényeknek megfelelően biztosítja. Széleskörű, igényre szabható biztosítási védelem, mely hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat, önrésszel vagy önrész nélküli is!


Manapság a munkavállalók is keresik a béren kívüli juttatásokat és az egészségbiztosítási fedezet is fontos szempont az állásajánlat elfogadásakor! Legyen szó vállalati vagyon biztosításról, felelősségi károkról, vagy a munkatársak biztosításairól, teljeskörű biztosítási megoldásokat kínálunk üzleti partnereinknek. 

A tulajdonostársak, munkatársak, alkalmazottak biztosítási védettsége üzleti (és jogi) szempontból fontosabb, mint a céges vagyontárgyakban keletkezett károk ellensúlyozása. 

Minden vagyontárgynak van pénzben kifejezhető értéke, azonban az emberi élet és az egészség felbecsülhetetlen. A munkatársak megbecsülése és családjuk biztonságának megteremtése a cégek vezetőinek morális, felelősségteljes és nagy jelentőséggel bíró kihívása.


Munkáltatói Baleset és Egészségbiztosítás

Munkavállalóitok elégedettségét és hűségét a cég iránt egészségügyi juttatásokkal is fokozhatod, hiszen a legjobb csapat az egészséges csapat! Ha szeretnéd növelni munkatársaid elköteleződését, akkor színesítsd a cafeteria csomagot és céges juttatásként ajánlj szűrővizsgálatokat, egészségügyi ellátást vagy biztosítást.  

Társaságunk magán egészségügyi biztosítása az állami egészségbiztosítást kiegészítve nyújt szakszerű ellátást, és segíti a tulajdonosok és a munkavállalók egészség megőrzését és a kialakult betegségek legyőzését. 

A Generali Company Care Egészségbiztosítási program egy szolgáltatás finanszírozó egészségbiztosítás, amely lehetővé teszi a gyors és minőségi egészségügyi ellátást és teljes körű védelmet nyújt a szűrőprogramoktól kezdve a járóbeteg szakellátás, labor- és diagnosztikai vizsgálatokon keresztül a VIP kórházi ellátásig.

Mindezt várakozás, és várólisták nélkül! 

Miért éri meg céges magán egészségbiztosítást indítani?

 • A munkavállaló nem esik ki a munkából, nem kell felesleges időt és energiát áldozniuk a megfelelő ellátás felkutatására
 • A munkavállalót gyorsan ellátják, ráadásul a szűrések segítenek megelőzni a betegségeket.
 • Magánszemélyként a munkavállalónak többszörösébe is kerülhetnek azok az egészségbiztosítási szolgáltatások, amiket a céges csomagban igénybe vesz, vagyis ár-érték arányban remek megoldás.
 • A munkavállalók többségét hosszabb távon jobban motiválja egy prémium juttatás, mint a fizetésemelés. 
 • Egyszerű szerződéskötés, minimális adminisztráció, év közbeni be- és kilépés.
 • A biztosítottak köre kiterjeszthető a családtagokra is (házastárs/élettárs, gyermek).
 • Egyedileg, eltérő mértékben adható, akár egyéni teljesítmény alapján. A négy különböző biztosítási csomag az egyes dolgozói csoportok szerint is választható
 • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegút-szervezés: Generali Medi24
 • egészségügyi segítségnyújtás Európa teljes területén 

Az egészségbiztosításba tartozó szolgáltatások (csomagtól függően):

 • akár 30-féle szakrendelés (fül-orr-gégészettől a gastroenterology-ig),
 • szűrővizsgálatok (labor, ultrahang, EKG, CT, MR, UH, akár PET CT is ),
 • képalkotó diagnosztikai vizsgálatok (CT, MRI, PET-CT stb.),
 • egynapos sebészet, ambuláns műtétek,
 • 0-24 órás orvosi telefonos ügyfélszolgálat,
 • nemzetközi orvosi szakvélemény.

Gépjármű flotta biztosítás

Ha legalább 5 gépjármű van a vállalkozásban, akár KGFB akár CASCO biztosításokról vagy mindkettőről van szó, flottabiztosítással azonos szerződési feltételekkel, egy számlán rendezheted az összes gépjármű díját. Egyedileg kötött biztosítások helyett a csoportos kötés sokkal költséghatékonyabb. Egyszerű bejelenéssel ki- és betehetők az autók a keretszerződésbe.


Vagyonőr vállalati vagyonbiztosítások

Egy vállalkozás működőképességét a vagyontárgyaiban bekövetkező kár döntően befolyásolhatja.  Megsérült, megsemmisült vagyontárgy helyreállítása, pótlása olyan anyagi megterhelést jelenthet, amit önmaga egy vállalkozás nem tud minden esetben kigazdálkodni. Káresemény következtében, sokszor nem is a vagyontárgyban keletkezett kár okozza a legnagyobb veszteséget, hanem a károsodás következményeként fellépő bevétel kiesés. Sok esetben egy ilyen helyzet miatt egy vállalkozás fennmaradása is veszélybe kerülhet. 

Vállalati vagyonbiztosítás segítségével biztonságban tudhatod a cég jövőjét. 

A tárgyi eszközök pl. épületek, berendezések, üzemi gépek és készletek védelme minden vállalkozás számára fontos szempont, és természetesen nem feledkezhetünk meg a munkavállalók védelméről sem. Vállalkozó vagyonbiztosítás kis- és közepes vállalkozásoknak (kkv) valamint nagyvállalatoknak nyújt fedezetet.

A leggyakoribb veszélyforrás a tűz és elemi károkból adódó alapfedezeten túl, számtalan kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja biztosítása védelmét. 


Nagyvállalati vagyonbiztosítás

Nagyvállalati vagyonbiztosítás az 500 millió Ft-ot meghaladó vagyontárgyakkal rendelkező nagyvállalatok részére, egyedi biztosítási megoldásokkal. Vagyon-, üzemszünet-, géptörés- és felelősségbiztosítás akár egy szerződésen belül is megvalósítható. Igény szerint választható számos kiegészítő fedezet vagy minden kockázatra kiterjedő All Risks megoldás.


Gépbiztosítások 

Ipari munkagépekkel mezőgazdasági gépekkel, és berendezésekkel dolgozó vállalkozások részére gépbiztosítási megoldásokat kínálunk. A gépbiztosítás fedezetet nyújt géptörésből, elektronikus berendezések, hardverek meghibásodásából eredő károkra. A kieső nyereség és a fix költségekből származó veszteség enyhíthető üzemszünet kiegészítő biztosítással.


Építés és szerelésbiztosítások

Az építés- és szerelésbiztosítás fedezetet nyújt, minden olyan káreseményre, ami a biztosított vagyontárgyak javítását, vagy pótlását teszi szükségessé.
A biztosítási fedezet kiterjed:
az építkezés folyamán az építési teljesítésben (beépített anyagok, munka) keletkező dologi károkra, melyek bekövetkezése hirtelen, balesetszerű, előre nem látható. Az építési anyagok és egyéb biztosított vagyontárgyak betöréses lopás káraira és harmadik személynek okozott dologi és személyi károkra (Felelősségbiztosítás).


Általános felelősség és jogvédelem biztosítás

Minden vállalkozás életében előfordulhatnak hibák és egy kártérítési ügy akár pénzügyi válságba is sodorhat vállalkozásokat. Ha rövid idő alatt nem rendeződik a kárigény, a partnerek elállhatnak a további folyamatos megbízásoktól. Ráadásul akár a szakmai munkába vetett bizalom is megrendülhet. 

Általános felelősségbiztosításunk a vállalkozások működése során felmerülő, harmadik személynek okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújt fedezetet. A biztosító gyors és hatékony intézkedésével az igényeket rendezi, jogi képviselettel, és szükség esetén szakértői vizsgálatokkal tisztázza a jogosságot. A felelősségbiztosítás segít abban, hogy a vállalkozás ki tudja fizetni az esetleges kártérítéseket.

 • Tevékenységi felelősségbiztosítás 
 • Szolgáltatói felelősségbiztosítás 
 • Munkáltatói felelősségbiztosítás
 • Termék felelősség biztosítás
 • Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

A munkavállalói felelősségbiztosítás mentesíti a biztosított munkavállalót a kártérítési kötelezettség alól, ha a munkaviszonyával összefüggésben olyan személyi sérüléses és dologi kárt okoz, melyért a munkajog szabályai szerint a munkáltatóval szemben kártérítési felelősség terheli.

Társaságunk kollektív jogvédelem biztosítása védi a biztosított jogi érdekeit, amennyiben a munkavégzés során vagy azzal összefüggésben jogi érdeksérelem éri. A biztosítás kiterjed azokra a helyzetekre is, ha biztosított érdekeinek védelmében jogi eljárás megindítása szükséges vagy ő okoz jogi érdeksérelmet másnak és ezért jogi eljárást indítanak vele szemben.


Szakmai felelősségbiztosítások

A szakmai felelősség biztosítások mentesítik ügyfeleinket a szakmai tevékenység végzése során okozott károk megfizetése alól, melyet tevékenysége végzése közben okoz, valamint a jog szerint kártérítési kötelezettség terheli. A biztosító felelősségvállalása kiterjed a káreseménnyel kapcsolatban eljáró ügyvéd munkadíjára, illetve a kárt felmérő szakértő díjazására is.

 • Kötelező kivitelezői felelősségbiztosítás
 • Vezető tisztségviselők és felügyeletbizottsági tagoknak
 • Egészségügyi és szociális tevékenységre
 • Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők
 • Építészeti és műszaki tervezésre
 • Vagyonvédelmi vállalkozásoknak
 • Állat egészségügyi tevékenység
 • Szállítmányozói felelősségbiztosítás
 • Rendezvényszervezői felelősségbiztosítás
 • Háztartási gép javítás

Mezőgazdasági biztosítás

A mezőgazdaság a klímaváltozás fokozódó problémái miatt egyre inkább érzékeny terület. Szerencsére ezeknek a biztosításoknak több típusa is van. A növényvédelmen és állattenyésztési konstrukciókon felül vagyonbiztosításra is van lehetőség. A növénybiztosítások esetében állami díjtámogatás is igénybe vehető.

Mezőgazdasági biztosításainkat őstermelőknek, mikró-, kis-, és középvállalkozásoknak, vagy akár mezőgazdasági nagyüzemeknek is ajánljuk. A biztosítás a gazdaság profiljának megfelelően állítható össze, így szerződőt partnerünk csak azért fizet amire valóban szüksége van.  


Kötelező környezetvédelmi felelősségbiztosítás

2024.01.01-től minden hulladéktermelő és hulladékgazdálkodó társaságnak kötelező környezetvédelmi félőssé biztosítással rendelkeznie, ha a cég telephelyén a tárgyévben képződött és birtokolt hulladék összes mennyisége meghaladja: 

 • veszélyes hulladék esetén a 200 kg-ot, 
 • nem veszélyes hulladék esetén a 2000 kg-ot vagy 
 • nem veszélyes építési-bontási hulladék esetén az 5000 kg-ot. 

Ha az alábbi tevékenységek közé tartozik a Céged, hívj és kérj ajánlatot! 

 • Nem veszélyes hulladék gyűjtése, szállítása, kereskedelme, közvetítése 
 • Nem veszélyes hulladék hasznosítása, előkezelése Nem veszélyes hulladék ártalmatlanítása (a hulladéklerakók kivételével) 
 • Nem veszélyes hulladék termelése 
 • Veszélyes és nem veszélyes hulladék hasznosítása, előkezelése 
 • Veszélyes és nem veszélyes hulladék gyűjtése, szállítása, kereskedelme, közvetítése 
 • Veszélyes és nem veszélyes hulladékok ártalmatlanítása (a hulladéklerakók kivételével)
 • Veszélyes és nem veszélyes hulladék termelése 

Partneri együttműködés, a szerződés teljes tartama alatt

A sikerhez védelem is kell. A jól megkötött vagyonbiztosítás nem teher, hanem a leghatékonyabb segítség a bajban. A szerződések szakértői értékbecslést, értékkövetést és mindkét fél számára tiszta feltételeket követelnek. 

A cégvezetés részről jogos igény, hogy a teljes biztosítási portfóliója folyamatosan és szakszerűen legyen kezelve az alábbi szempontok figyelembevételével:

 • Vállalkozásod kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintése
 • Kockázati igényeidnek megfelelően kialakított egyedi ajánlat
 • Díjkedvezmények, ajándék szolgáltatások
 • Gyors és korrekt kárrendezés
 • Proaktív szerződéskezelés

Fentiekből is látni, hogy a leg felelősségteljesebb döntés a cégvezetése részéről a stabil biztos háttérrel rendelkező biztosító társaság választása. A szerződések megkötéséhez és kezeléséhez pedig nélkülözhetetlen a gyakorlott, nagy szakmai múlttal, megfelelő tudással és referenciával rendelkező szakértő közreműködése.  

Ne késlekedjen kikérni a tanácsom, vagy segítségért hozzám fordulni! Több mint 30 éves szakmai tudásom nagy előnyt jelent ügyfeleim számára. Nem csak kezelem vállalkozásának vagy akár az Ön egyéni szerződéseit, de akkor is Ön mellett állok amikor baj van! A szerződések teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk. Értesítem a szerződéseket érintő változásokról, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációt. 

Aktuális és jövőbeni, kérdései, felmerülő igényeinél is örömmel állok további rendelkezésére.

Megbízhatóság, tradíció, szakértelem