Vállalati termékek

Válasszon vállalati termékeink közül

Céges biztosítások

Biztosítási megoldások cégek, vállalkozások és intézmények részére 

Céget vezetni, és sikerre vinni, a sikereket megtartani és fejlődni komoly kihívás minden cégvezetés és vállalkozás számára. A fogyasztás köré szerveződő fejlett nyugati világban napjainkban jelentősen megváltoztak a fogyasztói szokások, ami a szolgáltatások és a fogyasztás új korszakát jelenti. A sikeres vezetéséhez kell fantázia, tudás, nyitottság. A kínálkozó lehetőségeket, a változásokat és a piac újdonságait rugalmas, bátor és gyors reakcióval tudjuk eredményesen követni.

Generali céges biztosításai a vállalkozások szolgálatában
Generali céges biztosításai a vállalkozások szolgálatában

A munkatársak megbecsülése és családjuk biztonságának megteremtése a cégek vezetőinek felelősségteljes és morális nagy jelentőséggel bíró kihívás. Manapság a munkavállalók is keresik a béren kívüli juttatásokat és az egészségbiztosítási fedezet is fontos szempont az állásajánlat elfogadásakor! A tárgyi eszközök pl. épületek, berendezések, üzemi gépek és készletek védelme a vállalkozások számára szintén az egyik legfontosabb szempont. A Generali biztosító és jómagam fentiek megoldásában kínálunk üzleti partnereinknek együttműködést.

A cégvezetés részről jogos igény, hogy a teljes biztosítási portfóliója folyamatosan és szakszerűen legyen kezelve. A jól megkötött vagyonbiztosítás nem teher, hanem a leghatékonyabb segítség a bajban. A szerződések szakértői értékbecslést, értékkövetést és mindkét fél számára tiszta feltételeket követelnek. Fentiekből is látni, hogy a leg felelősségteljesebb döntés a cégvezetése részéről a stabil biztos háttérrel rendelkező biztosító társaság választása. A szerződések megkötéséhez és kezeléséhez pedig nélkülözhetetlen a gyakorlott, nagy szakmai múlttal, megfelelő tudással és referenciával rendelkező szakértő közreműködése. 

Ne késlekedjen kikérni a tanácsom, vagy segítségért hozzám fordulni! Több mint 30 éves szakmai tudásom nagy előnyt jelent ügyfeleim számára. Nem csak kezelem vállalkozásának vagy akár az Ön egyéni szerződéseit, de akkor is Ön mellett állok amikor baj van! A szerződések teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk. Értesítem a szerződéseket érintő változásokról, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációt. 

Legyen szó üzleti együttműködésünk bármely területéről, ha már partnerek lehettünk megtiszteltetés, ha jó szívvel és meggyőződéssel ajánlja a munkám másoknak is. Aktuális és jövőbeni, kérdései, felmerülő igényeinél is örömmel állok további rendelkezésedre.

Céges biztosítások Portfólió

Vállalati vagyonbiztosítások
Általános felelősségbiztosítások
Szakmai felelősségbiztosítások
Jogvédelembiztosítások
Kezesi és garanciabiztosítások
Mezőgazdasági biztosítások

Cégpalettás vállalati biztosítások egyéni kedvezményekkel

Cégpaletta programunkban összegyűjtésre kerültek azok a biztosítások, amik egy vállalkozás sikeres működéséhez elengedhetetlenül fontosak.

MIT NYÚJTUNK ÖNNEK?

  • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintését
  • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlatot
  • Díjkedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat
  • Gyors és korrekt kárrendezést
  • Proaktív szerződéskezelést
  • A Generali csoport megbízható pénzügyi hátterét
  • Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunkhoz további, ágazatspecifikus ajánlatok kidolgozását

A cégpaletta programon belül számos céges biztosítás közül válogathat.
Többek között felelősségbiztosításokat, vagyonbiztosításokat, kollektív egészség és balestebiztosításokat, flottabiztosításokat, utasbiztosításokat, szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításokat. A portfólióból Ön bármelyiket válaszhatja. A Cégpaletta programban két biztosítási módozat választása esetén, már részt vehet. A programban vállalkozását igényeinek megfelelő ajánlatokkal támogatjuk, melynek része a cégére kidolgozott számos kedvezmény és egyedi ajándékok.