Teljeskörű vállalkozói biztosítások vagyon és felelősségi károkra

Teljeskörű vállalkozói biztosítások

A fogyasztás köré szerveződő fejlett nyugati világban napjainkban jelentősen megváltoztak a fogyasztói szokások, ami a szolgáltatások és a fogyasztás új korszakát jelenti. 

Egy vállalkozás vagy vállalat minden területének és minden munkatársának megvan a maga feladata. Egy cég több tényezőből álló működéséből adódóan, sok esetben nagyobb mértékű veszélynek van kitéve, számtalan váratlan, káresemény bekövetkezhet. Ezeket teljesen elkerülni nem lehet, de fel lehet készülni rájuk céges biztosítások formájában, amikkel a károkat csökkenteni lehet. 

A tárgyi eszközök pl. épületek, berendezések, üzemi gépek és készletek védelme a vállalkozások vagy vállalatok számára az egyik legfontosabb szempont. Elég abba belegondolni, hogy az ingatlanban keletkezhet tűz- vagy napjainkra jellemző klímaváltozás okozta természeti károk miatt a cég működése leállhat és jelentős bevétel csökkenés alakulhat ki. Az ilyen esetekre szükség van olyan védőhálóra, (mint például egy jól összeállított biztosítási csomagra) ami ellensúlyozza az esetlegesen fellépő káresemények negatív hatásait. 

Céges biztosítási portfóliónkban megtalálhatok azok a teljeskörű biztosítási megoldások, amik egy cég működését szakszerűen, és igényeknek megfelelően biztosítja. Széleskörű, igényre szabható biztosítási védelem, mely hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat, önrésszel vagy önrész nélküli is!


Manapság a munkavállalók is keresik a béren kívüli juttatásokat és az egészségbiztosítási fedezet is fontos szempont az állásajánlat elfogadásakor! Legyen szó vállalati vagyon biztosításról, felelősségi károkról, vagy a munkatársak biztosításairól, teljeskörű biztosítási megoldásokat kínálunk üzleti partnereinknek. 

A tulajdonostársak, munkatársak, alkalmazottak biztosítási védettsége üzleti (és jogi) szempontból fontosabb, mint a céges vagyontárgyakban keletkezett károk ellensúlyozása. 

Minden vagyontárgynak van pénzben kifejezhető értéke, azonban az emberi élet és az egészség felbecsülhetetlen. A munkatársak megbecsülése és családjuk biztonságának megteremtése a cégek vezetőinek morális, felelősségteljes és nagy jelentőséggel bíró kihívása.


Egészségbiztosítás cégeknek

Társaságunk magán egészségügyi biztosítása az állami egészségbiztosítást kiegészítve nyújt szakszerű ellátást, és segíti a tulajdonosok és a munkavállalók egészség megőrzését és a kialakult betegségek legyőzését. 

A Generali Company Care Egészségbiztosítási program egy szolgáltatás finanszírozó egészségbiztosítás, amely lehetővé teszi a gyors és minőségi egészségügyi ellátást és teljes körű védelmet nyújt a szűrőprogramoktól kezdve a járóbeteg szakellátás, labor- és diagnosztikai vizsgálatokon keresztül a VIP kórházi ellátásig.

Mindezt várakozás, és várólisták nélkül!

Miért éri meg céges magán egészségbiztosítást indítani?

 • A munkavállaló nem esik ki a munkából, nem kell felesleges időt és energiát áldozniuk a megfelelő ellátás felkutatására
 • A munkavállalót gyorsan ellátják, ráadásul a szűrések segítenek megelőzni a betegségeket.
 • Magánszemélyként a munkavállalónak többszörösébe is kerülhetnek azok az egészségbiztosítási szolgáltatások, amiket a céges csomagban igénybe vesz, vagyis ár-érték arányban remek megoldás.
 • A munkavállalók többségét hosszabb távon jobban motiválja egy prémium juttatás, mint a fizetésemelés. 
 • Egyszerű szerződéskötés, minimális adminisztráció, év közbeni be- és kilépés.
 • A biztosítottak köre kiterjeszthető a családtagokra is (házastárs/élettárs, gyermek).
 • Egyedileg, eltérő mértékben adható, akár egyéni teljesítmény alapján. A négy különböző biztosítási csomag az egyes dolgozói csoportok szerint is választható
 • 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegút-szervezés: Generali Medi24
 • egészségügyi segítségnyújtás Európa teljes területén 

Az egészségbiztosításba tartozó szolgáltatások (csomagtól függően):

 • akár 30-féle szakrendelés (fül-orr-gégészettől a gastroenterology-ig),
 • szűrővizsgálatok (labor, ultrahang, EKG, CT, MR, UH, akár PET CT is ),
 • képalkotó diagnosztikai vizsgálatok (CT, MRI, PET-CT stb.),
 • egynapos sebészet, ambuláns műtétek,
 • 0-24 órás orvosi telefonos ügyfélszolgálat,
 • nemzetközi orvosi szakvélemény.

Gépjármű flotta biztosítás

Ha legalább 5 gépjármű van a vállalkozásban, akár KGFB akár CASCO biztosításokról vagy mindkettőről van szó, flottabiztosítással azonos szerződési feltételekkel, egy számlán rendezheti az összes gépjármű díját. Egyedileg kötött biztosítások helyett a csoportos kötés sokkal költséghatékonyabb. Egyszerű bejelenéssel ki- és betehetők az autók a keretszerződésbe.


Vállalati vagyonbiztosítások

Egy vállalkozás működőképességét a vagyontárgyaiban bekövetkező kár döntően befolyásolhatja.  Megsérült, megsemmisült vagyontárgy helyreállítása, pótlása olyan anyagi megterhelést jelenthet, amit önmaga egy vállalkozás nem tud minden esetben kigazdálkodni. Káresemény következtében, sokszor nem is a vagyontárgyban keletkezett kár okozza a legnagyobb veszteséget, hanem a károsodás következményeként fellépő bevétel kiesés. Sok esetben egy ilyen helyzet miatt egy vállalkozás fennmaradása is veszélybe kerülhet. 


Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Vállalati vagyonbiztosítás segítségével biztonságban tudhatja a cég jövőjét. A tárgyi eszközök pl. épületek, berendezések, üzemi gépek és készletek védelme minden vállalkozás számára fontos szempont, és természetesen nem feledkezhetünk meg a munkavállalók védelméről sem. Vállalkozó vagyonbiztosítás kis- és közepes vállalkozásoknak (kkv) valamint nagyvállalatoknak nyújt fedezetet. 

A leggyakoribb veszélyforrás a tűz és elemi károkból adódó alapfedezeten túl, számtalan kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja biztosítása védelmét. 


Nagyvállalati vagyonbiztosítás

Nagyvállalati vagyonbiztosítás az 500 millió Ft-ot meghaladó vagyontárgyakkal rendelkező nagyvállalatok részére, egyedi biztosítási megoldásokkal. Vagyon-, üzemszünet-, géptörés- és felelősségbiztosítás akár egy szerződésen belül is megvalósítható. Igény szerint választható számos kiegészítő fedezet vagy minden kockázatra kiterjedő All Risks megoldás.


Gépbiztosítások 

Ipari munkagépekkel mezőgazdasági gépekkel, és berendezésekkel dolgozó vállalkozások részére gépbiztosítási megoldások. A gépbiztosítás fedezetet nyújt géptörésből, elektronikus berendezések, hardverek meghibásodásából eredő károkra. A kieső nyereség és a fix költségekből származó veszteség enyhíthető üzemszünet kiegészítő biztosítással.


Építés és szerelésbiztosítások

Az építés- és szerelésbiztosítás fedezetet nyújt, minden olyan káreseményre, ami a biztosított vagyontárgyak javítását, vagy pótlását teszi szükségessé.
A biztosítási fedezet kiterjed:
az építkezés folyamán az építési teljesítésben (beépített anyagok, munka) keletkező dologi károkra, melyek bekövetkezése hirtelen, balesetszerű, előre nem látható. Az építési anyagok és egyéb biztosított vagyontárgyak betöréses lopás káraira és harmadik személynek okozott dologi és személyi károkra (Felelősségbiztosítás).


Vállalati Felelősségbiztosítások

Minden vállalkozás életében előfordulhatnak hibák és egy kártérítési ügy akár pénzügyi válságba is sodorhat vállalkozásokat. Ha rövid idő alatt nem rendeződik a kárigény, a partnerek elállhatnak a további folyamatos megbízásoktól. Ráadásul akár a szakmai munkába vetett bizalom is megrendülhet. 


Általános felelősségbiztosítások 

Általános felelősségbiztosításunk a vállalkozások működése során felmerülő, harmadik személynek okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújt fedezetet. A biztosító gyors és hatékony intézkedésével az igényeket rendezi, jogi képviselettel, és szükség esetén szakértői vizsgálatokkal tisztázza a jogosságot. A felelősségbiztosítás segít abban, hogy a vállalkozás ki tudja fizetni az esetleges kártérítéseket.

 • Tevékenységi felelősségbiztosítás 
 • Szolgáltatói felelősségbiztosítás 
 • Munkáltatói felelősségbiztosítás
 • Termék felelősség biztosítás
 • Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

Szakmai felelősségbiztosítások

A szakmai felelősség biztosítások mentesítik ügyfeleinket a szakmai tevékenység végzése során okozott károk megfizetése alól, melyet tevékenysége végzése közben okoz, valamint a jog szerint kártérítési kötelezettség terheli. A biztosító felelősségvállalása kiterjed a káreseménnyel kapcsolatban eljáró ügyvéd munkadíjára, illetve a kárt felmérő szakértő díjazására is.

 • Kötelező kivitelezői felelősségbiztosítás
 • Vezető tisztségviselők és felügyeletbizottsági tagoknak
 • Egészségügyi és szociális tevékenységre
 • Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők
 • Építészeti és műszaki tervezésre
 • Vagyonvédelmi vállalkozásoknak
 • Állat egészségügyi tevékenység
 • Szállítmányozói felelősségbiztosítás
 • Rendezvényszervezői felelősségbiztosítás
 • Háztartási gép javítás

Kollektív jogvédelem és munkavállalói felelősségbiztosítás, 

Társaságunk kollektív jogvédelem biztosítása védi a biztosított jogi érdekeit, amennyiben a munkavégzés során vagy azzal összefüggésben jogi érdeksérelem éri. A biztosítás kiterjed azokra a helyzetekre is, ha biztosított érdekeinek védelmében jogi eljárás megindítása szükséges vagy ő okoz jogi érdeksérelmet másnak és ezért jogi eljárást indítanak vele szemben.

A munkavállalói felelősségbiztosítás mentesíti a biztosított munkavállalót a kártérítési kötelezettség alól, ha a munkaviszonyával összefüggésben olyan személyi sérüléses és dologi kárt okoz, melyért a munkajog szabályai szerint a munkáltatóval szemben kártérítési felelősség terheli.


Mezőgazdasági biztosítás

A mezőgazdaság a klímaváltozás fokozódó problémái miatt egyre inkább érzékeny terület. Szerencsére ezeknek a biztosításoknak több típusa is van. A növényvédelmen és állattenyésztési konstrukciókon felül vagyonbiztosításra is van lehetőség. A növénybiztosítások esetében állami díjtámogatás is igénybe vehető.

Mezőgazdasági biztosításainkat őstermelőknek, mikró-, kis-, és középvállalkozásoknak, vagy akár mezőgazdasági nagyüzemeknek is ajánljuk. A biztosítás a gazdaság profiljának megfelelően állítható össze, így szerződőt partnerünk csak azért fizet amire valóban szüksége van.  


Cégpalettás vállalati biztosítások kis - és középvállalkozásoknak is

Cégpaletta programunkban összegyűjtésre kerültek azok a vállalkozói szakmai és tevékenységi biztosítások, amik egy vállalkozás sikeres működéséhez elengedhetetlenül fontos.

Amit Önnek nyújtunk

 • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintése
 • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlat
 • Díjkedvezmények, ajándék szolgáltatások
 • Gyors és korrekt kárrendezés
 • Proaktív szerződéskezelés
 • A Generali csoport megbízható pénzügyi hátterét
 • Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunkhoz további, tevékenységi felelősségbiztosítás ajánlatok kidolgozását
 • Kollektív személybiztosításokat egyéni kedvezményekkel

A cégpaletta programon belül számos céges biztosítás közül válogathat.
Többek között felelősségbiztosításokat, vagyonbiztosításokat, kollektív egészség és balestebiztosításokat, flottabiztosításokat, utasbiztosításokat, szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításokat. A portfólióból Ön bármelyiket válaszhatja. A Cégpaletta programban két biztosítási módozat választása esetén, már részt vehet. A programban vállalkozását igényeinek megfelelő ajánlatokkal támogatjuk, melynek része a cégére kidolgozott számos kedvezmény és egyedi ajándékok.


Partneri együttműködés

A cégvezetés részről jogos igény, hogy a teljes biztosítási portfóliója folyamatosan és szakszerűen legyen kezelve. A jól megkötött vagyonbiztosítás nem teher, hanem a leghatékonyabb segítség a bajban. A szerződések szakértői értékbecslést, értékkövetést és mindkét fél számára tiszta feltételeket követelnek. Fentiekből is látni, hogy a leg felelősségteljesebb döntés a cégvezetése részéről a stabil biztos háttérrel rendelkező biztosító társaság választása. A szerződések megkötéséhez és kezeléséhez pedig nélkülözhetetlen a gyakorlott, nagy szakmai múlttal, megfelelő tudással és referenciával rendelkező szakértő közreműködése. 

Ne késlekedjen kikérni a tanácsom, vagy segítségért hozzám fordulni! Több mint 30 éves szakmai tudásom nagy előnyt jelent ügyfeleim számára. Nem csak kezelem vállalkozásának vagy akár az Ön egyéni szerződéseit, de akkor is Ön mellett állok amikor baj van! A szerződések teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk. Értesítem a szerződéseket érintő változásokról, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációt. 

Aktuális és jövőbeni, kérdései, felmerülő igényeinél is örömmel állok további rendelkezésére.

Megbízhatóság, tradíció, szakértelem