Kockázati életbiztosítások

Kockázati élet és balesetbiztosítások

Betegségek és balesetek bármikor történhetnek velünk, melyek többsége sajnos jelentős jövedelemkieséssel és egyéb gondokkal is járhat. Hiába a biztos és stabilnak tűnő megélhetési háttér, a hosszú évek alatt felépített karrier vagy vállalkozás, a munkánknak köszönhető anyagi és vagyoni háttér, egy váratlan tragédia egy pillanat alatt tönkre tehet mindent. Az élet és az egészség a legértékesebb dolog a világon. Azonnal átértékelődik minden más, ha veszélybe kerül a saját vagy bármelyik családtagunk élete vagy egészsége. 

Az életbiztosítások, sosem rólunk szólnak, hanem mindig a családunk védelméről. Az életbiztosítással azt üzened a családodnak: "Szeretlek. Vigyázok rád, és látom a jövődet, bármi is történjék." A kockázati életbiztosítás kiváló védekező stratégia, mert elsődleges célja a családról való gondoskodás. A feladatunk nem az, hogy megjósoljuk a jövőt, hanem hogy felkészüljünk rá.

Egy életbiztosítás legfőbb célja, hogy a biztosítási összeg kifizetésével bármilyen okú halál esetén, anyagi segítséget nyújtson az szerződésben megjelölt kedvezményezettnek. Hatványozottan nő a kockázati életbiztosítás fontossága, ha hiteled van, hiszen egy nem várt tragédia után ennek további fizetése a családtagjaidra marad. 

Testőr kockázati biztosításunk nagy előnye, hogy magas biztosítási összegekre is köthető, ezért megoldást nyújt a hátramaradó családtagok gondoskodásáról. További előnye, hogy 50 millió Ft biztosítási összegig elegendő a telefonos egészségi nyilatkozat. A kockázati életbiztosítás egy családi vállalkozás megmentésére is alkalmas, hiszen a családi cég tulajdonosának lehetősége van családtagjait és a vállalkozását szerepeltetni a kedvezményezettek között.

Fontos tudnod azonban, hogy Testőr biztosításunk tisztán kockázati  életbiztosítás, ami nem tartalmaznak megtakarítási elemeket. 

A Testőr kockázati élet és balesetbiztosítás a mi élet Casconk: akkor fizet, ha megtörténik a baj.

Testőr kockázati élet - baleset és egészségbiztosítás főbb jellemzői

A Testőr kockázati biztosítás szolgáltatásai közül, te választhatod ki, hogy melyikre van szükséged, így saját magadra szabhatod a szerződést. Kiegészíthető balesetre, betegségre, rokkantságra, rákdiagnosztikára szóló szolgáltatásokkal. A Testőr biztosításba bevonhatók a családtagok is, így a biztonság az egész családra kiterjeszthető. 

Kármentességi bónusz formájában Társaságunk díjvisszatérítést nyújt, ha nem történik biztosítási esemény.  Minimum 10 éves szerződés esetén, ha nem történt kárkifizetés, és a biztosítási összeget sem csökkent, lejáratkor az addig befizetett díjak 20%-a visszafizetésre kerül.

Testőr kockázati élet és balesetbiztosítás szolgáltatások előnyei

A baleseteket - betegségeket sajnos nem látjuk előre, de feltudunk készülni az előre nem várt anyagi nehézségekre. A Generali balesetbiztosításai, akár többmilliós segítséget tudnak ebben nyújtani. 

Pénzügyi segítséget nyújthat a leginkább félt betegségekkel vívott küzdelemben. Daganatos betegség gyanúja esetén a diagnosztikai szolgáltatás segítséget nyújt a diagnózis mielőbbi felállításában. Előrehozott szolgáltatásként kritikus betegség diagnosztizálása esetén kifizetjük a kockázati életbiztosításra vonatkozó biztosítási összeget, ami akár a gyógykezelésére is fordítható.

Kármentességi bónusz: Minimum 10 éves szerződés esetén, ha nem történt kárkifizetés, emellett a biztosítási összeget sem csökkent, lejáratkor az addig befizetett díjak 20%-a visszafizetésre kerül az alábbiak szerint:

 • 10 éves időtartam esetén 2 év biztosítási díja kerül visszafizetésre
 • 15 éves időtartam esetén 3 év biztosítási díja kerül visszafizetésre
 • 20 éves időtartam esetén 4 év biztosítási díja kerül visszafizetésre

A rugalmas 1 évre is, de akár 45 évre is megköthető futamidő lehetővé teszi, hogy akár hitelfedezeti biztosításként is alkalmazható. Emellett néhány további lehetőség balesetbiztosítási szolgáltatások igénylése eseté: biztosítási szolgáltatás csonttörés, égési sérülés, maradandó egészségkárosodás, kórházi tartózkodás műtétek esetére, vagy akár baleseti költségtérítésre is.

A személyre szabott biztosítási csomagok szolgáltatásai minden helyzetben magas színvonalúak, legyen szó egészség vagy baleseti kárenyhítésről, hogy minden igényedre a legmegfelelőbb megoldásban részesülj. Kényelmed és a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy a biztosítási szerződés kezelése a teljes érvényességi idő alatt gyors és zökkenőmentes.

Egészségbiztosítási szolgáltatások

 • Kórházi napi térítés – dupla biztosítási összeg intenzív osztályra kerülés esetén
 • Műtéti térítés
 • Térítés rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén
 • Térítés 40-féle kiemelt kockázatú (kritikus) betegség esetén
 • Onkológiai diagnosztika – EXTRA szolgáltatás
 • Térítés 39%-ot vagy 69%-ot meghaladó egészségkárosodás esetén
 • Keresőképtelenségi napi térítés

Életbiztosítás

 • Haláleseti térítés betegség vagy balesete esetén
 • Kritikus betegség diagnosztizálása esetén előrehozott kifizetés 

Többmilliós segítség balesetbiztosítás a család minden tagjának

Balesetekre senki nem számít, hiszen a belesetek váratlanul, hirtelen lépnek fel. Murphy törvénye szerint "Ami el tud romlani, az el is romlik." 

Igaz ez egy hirtelen fellépő váratlanul bekövetkező baleset esetén is, amikor egy apróságnak tűnő baleset, végül elhúzódó kórházi kezeléshez is vezethet.  A fájdalmon és a kellemetlenségeken túl, a legtöbb esetben munkából vagy iskolából való kiesést is jelent, ami a váratlan plusz anyagi megterhelések mellett sokszor komoly bevételcsökkenéssel is járhat.

Ilyen helyzetekben nagy segítség lehet egy balesetbiztosítás, ami anyagi támogatást jelenthet a lábadozás nehéz időszakban, akár az egész családnak.

Többmilliós balesetbiztosításunk 4 x 4 csomagja közül kiválaszthatod akár az egész családnak leginkább megfelelőt, így a bajban sem maradtok anyagi segítség nélkül.

Baleset esetén a költségek fedezetére és a jövedelem kiesés pótlására, modern, a mai kor kihívásainak, és elvárásainak megfelelő speciális, személyre szabott és egyéni célokhoz igazított balesetbiztosítási csomagok akár egy szerződésen belül, az egész családnak! 

A több milliós segítség balesetbiztosítás jellemzői

 • Az egész világon érvényes balesetbiztosítási védelem
 • Nincs várakozási idő: biztosítási védelmünket már a szerződés megkötése utáni naptól élvezheti
 • Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok
 • Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető
 • Egész családja védelméről gondoskodhat egy szerződésen belül
 • 0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás
 • Betegszállítás kórházi ápolás esetén
 • 0-24 órában rendelkezésre álló TeleDoktor szolgáltatás
 • Balesettel kapcsolatos Jogvédelem