VasLady személyes blog 

2019.04.22

Köszöntelek személyes blogomban

Miért kaptam a VasLady nevet?

Te is biztos sokszor hallottad már azt a mondást, hogy a halál torkában minden újra értékelődik. Sokszor ez közhelyesnek tűnik, de aki ezt megtapasztalta annak valóságossá válik az érzés.

2011. 12. 04-én egy súlyos baleset következtében én eljutottam ebbe az állapotba. Egy flex kipattanó szikrája lángra lobbantotta, majd felrobbantotta a közelemben lévő vegyszeres hordót, amiről úgy tudtuk, hogy üres.  Az idő megállt számomra. Átéltem, milyen az, amikor lehullik a függöny, és úgy érzed, hogy nincs tovább.

Amikor magamhoz tértem a kórházi ágyon, az életem és az addig fontosnak vélt dolgok teljes egészében új megvilágítást kaptak. Az orvosok áldozatos törődésének, és szakértelmének köszönhetem, hogy nem veszítettem el a lábam és a karom. Tele vagyok akaraterővel, optimizmussal és mérhetetlen életszeretettel. Ez az optimizmus és élni akarás segített abban, hogy életben maradtam. Számtalan műtét várt rám és rengeteg fémet, csavarokat, vaslapot kaptam, ami lehetővé tette, hogy maradandó egészségkárosodásom ellenére is teljes életet élhessek. 2011. 12. 04. az én második születésnapom! Hát ezért lettem én VasLady :)

Egy héttel a baleset után, még összetörten, tele vassal, talpig gipszben de már aktívan dolgoztam a betegágyból. Személyesen jöttek el hozzám az ügyfeleim. Sőt, az egyik ügyfelem, ott az ágyam mellett írta alá életének és jövőjének egyik legmeghatározóbb és legfontosabb szerződését...

Meggyőződésem, hogy életünk kovácsa saját magunk vagyunk. A hozzáállásunk, az önmagunkba vetett hitünk, a fejlődésre való igényünk, a tudatosságunk, az elfogadás képessége az, ami meghatározza, hova juthatunk el. 

Hinnünk kell saját magunkban. A képességeinkben, az erőkben, hogy az élet nevű játékban nálunk legyen az irányítás. Mi vagyunk a játékosok, akik megteszik a következő lépést a kitűzött célok megvalósításáért. 

A balesetem megtanított rá, és tudom, hogy érthető, hétköznapi nyelven folytatott párbeszédre van szükség. Olyanra, amiből megértjük és megismerjük, hogy mire számíthatunk, és mi vár ránk. Őszinte beszélgetésre, józan tanácsokra van szükség a sokszor nehezen meghozható felelős döntések kiválasztása előtt.

Feleségként, családanyaként és a családjáért felelősséggel tartozó dolgozó nőként pontosan tudom milyen nehéz pénzügyi döntéseket meghozni, a bevételeket beosztani. Sokszor bizony komoly kihívás, hogy hóvégéig kitartson a pénz, hiszen a számlákat és a hiteleket fizetni kell, a gyereknek mindig kell valamit az iskolába venni, és persze ételt is kell rakni az asztalra. 

Elkötelezettség

Egy több mint 190 éves tőkeerős, több generáción átívelő, hagyományos értékeket és pénzügyi termékeket valló és követő, ámde a 21. század elvárásainak megfelelő piacvezető pénzügyi szolgáltató teljes, védelmét élvezheted. 

A szerződésed teljes érvényességi ideje alatta melletted leszek, és segítek biztosítási döntéseid meghozatalában, felmerülő új igényeid kiválasztásában, elindításában biztosítási szerződéseid kezelésében.

Megismerheted az ügyfélközpontú értékesítést és a döntés szabadáságát. Végig kísérlek a tervezéstől szerződéskötésen át a szerződés érvényességi ideje alatt, a megtakarítási célod eléréséig.    

A pozitív gondolatok ereje, segít a nehézségek leküzdésében