Miért lettem VasLady? 

2022.05.08

Köszöntelek személyes blogomban

Örülök, hogy itt vagy és időt szánsz rá, hogy elolvasd életem lapjait.

Te is biztos sokszor hallottad már azt a mondást, hogy a halál torkában minden újra értékelődik. Sokszor ez közhelyesnek tűnik, de aki ezt megtapasztalta annak valóságossá válik az érzés.

2011. 12. 04-én egy súlyos baleset következtében én eljutottam ebbe az állapotba. Egy flex kipattanó szikrája lángra lobbantotta, majd felrobbantotta a közelemben lévő vegyszeres hordót, amiről úgy tudtuk, hogy üres.  Az idő megállt számomra. Átéltem, milyen az, amikor lehullik a függöny, és úgy érzed, hogy nincs tovább.

Amikor magamhoz tértem a kórházi ágyon, az életem és az addig fontosnak vélt dolgok teljes egészében új megvilágítást kaptak. Az orvosok áldozatos törődésének, és szakértelmének köszönhetem, hogy nem veszítettem el a lábam és a karom. Tele vagyok akaraterővel, optimizmussal és mérhetetlen életszeretettel. Ez az optimizmus és élni akarás segített abban, hogy életben maradtam. Számtalan műtét várt rám és rengeteg fémet, csavarokat, vaslapot kaptam, ami lehetővé tette, hogy maradandó egészségkárosodásom ellenére is teljes életet élhessek. 2011. 12. 04. az én második születésnapom! Hát ezért lettem én VasLady :)

Egy héttel a baleset után, még összetörten, tele vassal, talpig gipszben de már aktívan dolgoztam a betegágyból. Személyesen jöttek el hozzám az ügyfeleim. Sőt, az egyik ügyfelem, ott az ágyam mellett írta alá életének és jövőjének egyik legmeghatározóbb és legfontosabb szerződését...

Kislányommal a baleset után
Kislányommal a baleset után

Meggyőződésem, hogy életünk kovácsa saját magunk vagyunk. A hozzáállásunk, az önmagunkba vetett hitünk, a fejlődésre való igényünk, a tudatosságunk, az elfogadás képessége az, ami meghatározza, hova juthatunk el. 

Hinnünk kell saját magunkban. A képességeinkben, az erőkben, hogy az élet nevű játékban nálunk legyen az irányítás. Mi vagyunk a játékosok, akik megteszik a következő lépést a kitűzött célok megvalósításáért. 

Miért válassz engem?

Küldetésem, hogy a sokszor szövevényesnek és bonyolultnak tűnő pénzügyi és biztosítási világban, segítsek eligazodni az embereknek. Olyanoknak, akikben már felmerült az igény arra, hogy pénzügyeiket, tudatosan, előre gondolkodva tervezzék meg.   

A pozitív gondolatok ereje, segít a nehézségek lekűzdésében
A pozitív gondolatok ereje, segít a nehézségek lekűzdésében

Feleségként, családanyaként és a családjáért felelősséggel tartozó dolgozó nőként pontosan tudom milyen nehéz pénzügyi döntéseket meghozni, a bevételeket beosztani. Sokszor bizony komoly kihívás, hogy hóvégéig kitartson a pénz, hiszen a számlákat és a hiteleket fizetni kell, a gyereknek mindig kell valamit az iskolába venni, és persze ételt is kell rakni az asztalra.  A sokszor bosszantóan túlcsordult információ dömping miatt nehéz megtalálni, kiválasztani a legjobb, leg ideálisabb biztosítási megtakarítási, befektetési formákat.

A balesetem megtanított rá, és tudom, hogy szükség van az érthető, hétköznapi nyelven folytatott párbeszédre, amiből értjük és tudjuk, hogy mire számíthatunk, és mi vár ránk. Tisztában vagyok vele, hogy őszinte beszélgetésre, józan tanácsokra van szükséged a sokszor nehezen meghozható felelős döntések meghozatala érdekében.

Segítek pénzügyeid, biztosításaid hatékony menedzselésében, melletted leszek a legmegfelelőbb megtakarítás, befektetés kiválasztásában, anyagi biztonságod alapjainak a megteremtésében.    

Egy több mint 190 éves tőkeerős, több generáción átívelő, hagyományos értékeket és pénzügyi termékeket valló és követő, ámde a 21. század elvárásainak megfelelő piacvezető pénzügyi szolgáltató teljes, védelmét élvezheted. Élethosszig tartó partnerséget ajánlok a számodra, melynek kialakítása apró lépésekből álló, hosszú folyamat, ami nem ér véget a szerződéskötéssel. Megismerheted az ügyfélközpontú értékesítést és a döntés szabadáságát. Végig kísérlek a tervezéstől szerződéskötésen át a szerződés érvényességi ideje alatt, a megtakarítási célod eléréséig. 

Ingyenes, és kötelezettségektől mentes tanácsadás keretében a szerződésed teljes érvényességi ideje alatt, továbbra is örömmel válaszolok a kérdéseidre.

2017. novemberében ismertem meg Zsuzsit, akit tömören úgy jellemezhetnék, hogy nincs előtte lehetetlen. Számomra nemcsak szakmai tudása, hanem emberi tulajdonságai miatt is példaképnek tekintendő. Az Ő kitartása, pozitív szemlélete, vidámsága sokszor eszembe jut, ha nehéz helyzetbe kerülök, és csak felnézni tudok Rá. Az élet bármely területén segítőkész, nem egy biztosítási ügynök, hanem egy barát, egy társ a problémák kezelésében! Igen, Ő Zsuzsi, a Vaslady!

-Zielbauerné Bali Ildikó

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Nem kell mást tenned mint, kitölteni egy rövid jelentkezési űrlapot, és rövid időn belül jelentkezem nálad és örömmel válaszolok a kérdéseidre.