Gömöry Zsuzsanna Zsófia bemutatkozás

A Generali biztosításközvetítő partnere

Aki rendelkezésedre áll

1989 óta dolgozom a biztosítási szakmában és segítem ügyfeleimet pénzügyi tanácsadó és biztosítási szakértőként. A munkám az emberekről szól, az álmaikról, a vágyaikról, nehézségeikről, számtalan egyedi élethelyzetről.

2008 óta vagyok a Generali biztosításközvetítő partnere, és több mint 500 ügyfél közel, 1000 szerződését kezelem. A Generali munkatársaként, büszke vagyok gazdag örökségére, egyedül álló szakmai múltjára, stabil, tőkeerős pénzügyi helyzetére.   

Elérhetőségem
Elérhetőségem

Hitvallásom, hogy a pénzügyi jövő tervezhető, és a saját sorsunk kovácsai. mi magunk vagyunk. Küldetésem, hogy megismertessem ügyfeleimmel azt a pénzügyi kultúrát, ami lehetővé teszi, hogy tudatos tervezéssel elérjék pénzügyi céljaikat, legyen szó gyermekeik továbbtanulásáról, vagy az anyagi függetlenség elérésről, vagy a megfelelő nyugdíjbiztosítás kiválasztásról, nyugdíjad alapjainak a megteremtéséről. Hiszem, hogy az őszinteség, a kedvesség, a gondosság és a tisztelet életünk alapértékei.

Egészség, család, otthon, anyagi biztonság, mindenki számára fontos értékek. Felkészülve az élet várt, és nem várt helyzeteire, meggyőződésem és hitvallásom, hogy a pénzügyi jövő tervezhető. Gondos tervezéssel és tudatos felkészüléssel bármilyen cél megvalósítható! Az őszinte és érthető párbeszéd lehetővé tette a hosszútávú, generációkon is átívelő partneri együttműködés kialakítását ügyfeleimmel.

Ügyfélközpontú partneri együttműködés

Igényfelmérés

Első találkozónk alkalmával közös gondolkodással a számodra legátfogóbb és legjobban átlátható pénzügyi és biztosítási megoldásokról fogunk beszélgetni. Elvégzünk egy átfogó igényfelmérést és pénzügyi elemzést, hogy együtt, közösen meghatározzuk, milyen céljaid és elvárásaid vannak a jövőre nézve.

Tanácsadás

 A tanácsadás során a következő lépésben, már nem csak elméletben gondolkodunk, hanem az elvárásaid és terveid alapján meghatározzuk a pontos megoldásokat céljaid elérése érdekében, javaslatot teszek a megoldásokra.

Ügyintézés

Miután közösen kiválasztottuk a számodra megfelelő eredményt, elvégzem az ezzel járó teljes adminisztrációt. A szerződés teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk, segítek kárügyintézésben, befektetéseid és szerződéseid kezelésében és adminisztrációjában  

Együttműködés

Miben segíthetek?
Miben segíthetek?

A szerződés teljes érvényességi ideje alatt végig kapcsolatban maradunk. Értesítelek a szerződésed érintő változásokról, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációkat. Aktuális és jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel állok további rendelkezésedre.  Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz.

Legyen szó pénzügyi együttműködésünk bármely területéről, ha már partnerek lehettünk örülni fogok, hogy jó szívvel és meggyőződéssel ajánlod a munkám másoknak is. 

2017. novemberében ismertem meg Zsuzsit, akit tömören úgy jellemezhetnék, hogy nincs előtte lehetetlen. Számomra nemcsak szakmai tudása, hanem emberi tulajdonságai miatt is példaképnek tekintendő. Az Ő kitartása, pozitív szemlélete, vidámsága sokszor eszembe jut, ha nehéz helyzetbe kerülök, és csak felnézni tudok rá. Az élet bármely területén segítőkész, nem egy biztosítási ügynök, hanem egy barát, egy társ a problémák kezelésében! Igen, Ő Zsuzsi, a Vaslady!

-Zielbauerné Bali Ildikó-

Miért válassz engem?

Élethosszig tartó partnerséget ajánlok a számodra, ami nem ér véget a szerződéskötéssel. Küldetésem, hogy a sokszor bonyolultnak tűnő pénzügyi és biztosítási információk között, segítsek eligazodni az embereknek. Olyanoknak, akikben már felmerült az igény arra, hogy pénzügyeiket, tudatosan, előre gondolkodva tervezzék meg. 

A sokszor bosszantóan bonyolult, nagy mennyiségű és szinte átláthatatlan információ miatt nehéz megtalálni és kiválasztani a számunkra legjobb, biztosítási megtakarítási, befektetési formákat. Ha már elhatároztad magad, javaslom ne egyedül nézd át a különböző biztosítási formákat, mert lényeges eltérések vannak a lehetőségek között: költségben, rugalmasságban, kedvezményekben, hozamban. Az én munkám az, hogy segítsek a megfelelő biztosítás és megtakarítás vagy befektetés kiválasztásában, biztonságod alapjainak a megteremtésében. 

Fenntartható és kiegyensúlyozott megoldásokkal állok ügyfeleim rendelkezésedre. A szerződésed teljes tartama alatt lehetőséged lesz megtapasztalni az ügyfélközpontú partneri együttműködést. Megmutatom azokat a folyamatokat, amik lehetővé teszik biztosítási szerződések elindítását, megbeszéljük milyen lehetőségek vannak már meglévő szerződések ügyintézése, és eredményes kárbejelentések okán. 

A ma maghozott döntéseink határozzák meg a jövőnket. Azért, hogy ne legyen gondod a jövőben, hozz jó döntést a jelenben!

Óbuda az én "falum" 

Elérhetőségeim

1037 Budapest, Ürömfű utca 66.  

+36 (20) 965 0497

Óbudai vagyok. Itt nevelkedtem, itt születtek a gyermekeim, itt élek több mint 50 éve, itt van a vállalkozásom székhelye. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezen a csodálatos helyen dolgozhatok, és élhetem az életem.

Ha Te is óbudai vagy, és szükséged van a közeledben egy őszinte, és hiteles pénzügyi és biztosítási szakértőre, akkor jó helyen jársz.

Ha már elhatároztad magad, nem kell mást tenned, mint kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot, örömmel válaszolok a téged foglalkoztató kérdésekre.