Aki rendelkezésedre áll 

Gömöry Zsuzsanna vagyok pénzügyi tanácsadó és biztosítási szakértő. 

Gömöry Zsuzsanna Zsófia pénzügyi és biztosítás szakértő
Gömöry Zsuzsanna Zsófia pénzügyi és biztosítás szakértő

1989 óta dolgozom a biztosítási szakmában. A munkám az emberekről szól. Az álmaikról, a vágyaikról, nehézségeikről, számtalan egyedi élethelyzetről.

2008 óta vagyok a Generali biztosításközvetítő partnere, és több mint 500 ügyfél közel, 1000 szerződését kezelem. A Generali munkatársaként, büszke vagyok gazdag örökségére, egyedül álló szakmai múltjára és stabil, tőkeerős pénzügyi helyzetére.

Hitvallásom, hogy a pénzügyi jövő tervezhető. Ahhoz, hogy boldoguljunk pénzügyeink terén, ismernünk kell a folyamatait annak, hogyan indítsunk el egy pénzügyi szerződést, vagy milyen lehetőségeink vannak a már meglévő szerződések ügyintézése, vagy kárbejelentés során.

Meggyőződésem és személyes tapasztalatom, hogy az érthető, őszinte párbeszéd az, ami lehetővé tette több száz ügyfeleimmel a kialakított hosszú, generációkon is átívelő partneri együttműködésünk.

Egészség, család, otthon, anyagi biztonság, mindenki számára fontos értékek. Fenntartható és kiegyensúlyozott megoldásokkal állok rendelkezésedre. Megismerheted a döntés szabadságát, hogy közös gondolkodással átláthatóvá tegyük a pénzügyeid. A szerződés teljes érvényességi ideje alatt melletted leszek, és segítek az ügyintézésben, kárbejelentésben, adminisztrációban.

Múltunk emlékei

Generali története három évszázadon keresztül ível át, több mint 190 évre nyúlik vissza. Az alapítás dátuma 1831. december 26-án történt Triesztben. Az első magyarországi biztosítási intézetet a Generali hozta létre 1832. május 29-én. 

Jókai Mórt 1887-ben választották be a Generali trieszti igazgatótanácsába. A társaságban betöltött pozíciója nem csupán formalitás volt, hiszen Jókai elkötelezett híve volt a biztosítás eszméjének és magának a Generalinak is.

A 190 év alatt megszerzett tudás, a tapasztalat és az üzleti kezdeményezések egyedülálló öröksége. A Generalival történő jövőbe vezető további utazás, a kiemelkedő pénzügyi teljesítmény, generációkon átívelő pénzügyi partnerséget tesz lehetővé jelenlegi és jövőbeni ügyfeleim számára, a lehető legjobb ügyfélélmény biztosításával.   

Az élethosszig tartó partnerség kialakítása, elmélyítése egy hosszú utazás, sok-sok apró lépésen keresztül.

Óbuda az én "falum" 

Elérhetőségeim

1037 Budapest, Ürömfű utca 66.  

+36 (20) 965 0497

Óbudai vagyok. Itt nevelkedtem, itt születtek a gyermekeim, itt élek több mint 50 éve, itt van a vállalkozásom székhelye. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezen a csodálatos helyen dolgozhatok, és élhetem az életem.

Ha Te is óbudai vagy, és szükséged van a közeledben egy őszinte, és hiteles pénzügyi és biztosítási szakértőre, akkor jó helyen jársz.

Ha már elhatároztad magad, nem kell mást tenned, mint kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot, örömmel válaszolok a téged foglalkoztató kérdésekre.