Gömöry Zsuzsanna Zsófia Generali tanácsadó bemutatkozás

A Generali biztosításközvetítő partnere

Biztosítási és pénzügyi tanácsadás, megtakarítási programok

1989 óta segítem és képviselem ügyfeleimet pénzügyi tanácsadó és biztosítási szakértőként. A munkám az emberek egyedi élethelyzetéről szól. Segítek a tudatos pénzügyi tervezésben, hogy a célok megvalósuljanak és az álmok valósággá váljanak. 

2008 óta vagyok a Generali prémium biztosítási tanácsadója és biztosításközvetítő partnere. Több mint 500 ügyfél közel, 1000 szerződését kezelem. A Generali munkatársaként, büszke vagyok gazdag örökségére, egyedül álló szakmai múltjára, stabil, tőkeerős pénzügyi helyzetére.   

Hitvallásom, hogy a pénzügyi jövő tervezhető, és a saját sorsunk kovácsai. mi magunk vagyunk. Küldetésem, hogy megismertessem mindenkivel azt a pénzügyi, biztosítási kultúrát, ami lehetővé teszi, hogy tudatos tervezéssel elérjék pénzügyi céljaikat. 

Élethosszig tartó partnerséget ajánlok, legyen szó vállalkozásod és saját vagyonod stabil biztosítási védelméről, vagy gyermekeid továbbtanulásáról, és az anyagi függetlenségük nyugdíjad alapjainak elérésről. Nyugdíjbiztosítási szakértőként nyugdíjad alapjainak a megteremtése érdekében segítek a megfelelő nyugdíjbiztosítás kiválasztásában. 

Hiszem, hogy az őszinteség, a kedvesség  Az őszinte és érthető párbeszéd lehetővé teszi a hosszútávú, generációkon átívelő partneri együttműködés kialakítását leendő és meglévő ügyfeleimmel. 


Ügyfélközpontú partneri együttműködés

Igényfelmérés

Első találkozónk alkalmával közös gondolkodással a számodra legátfogóbb és legjobban átlátható pénzügyi és biztosítási megoldásokról fogunk beszélgetni. Elvégzünk egy átfogó igényfelmérést és pénzügyi elemzést, hogy együtt, közösen meghatározzuk, milyen céljaid és elvárásaid vannak a jövőre nézve.

Tanácsadás egyéni tervezés

A tanácsadás és az egyéni tervezés során a következő lépésben, már nem csak elméletben gondolkodunk, hanem az elvárásaid és terveid alapján meghatározzuk a pontos megoldásokat céljaid elérése érdekében, javaslatot teszek a megoldásokra.

Megvalósítás

Miután közösen kiválasztottuk a számodra megfelelő eredményt, elvégzem az ezzel járó teljes adminisztrációt. A szerződés teljes érvényességi ideje alatt kapcsolatban maradunk, segítek befektetéseid és szerződéseid kezelésében és adminisztrációjában 

Együttműködés

A szerződés teljes érvényességi ideje alatt végig kapcsolatban maradunk. Értesítelek a szerződésed érintő változásokról, segítek kárügyintézésben, asszisztálok és elvégzem az ezzel összefüggő adminisztrációkat. Aktuális és jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel állok további rendelkezésedre.  

Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz. Legyen szó pénzügyi együttműködésünk bármely területéről, ha már partnerek lehettünk örülni fogok, hogy jó szívvel és meggyőződéssel ajánlod a munkám másoknak is. 

2017. novemberében ismertem meg Zsuzsit, akit tömören úgy jellemezhetnék, hogy nincs előtte lehetetlen. Számomra nemcsak szakmai tudása, hanem emberi tulajdonságai miatt is példaképnek tekintendő. Az Ő kitartása, pozitív szemlélete, vidámsága sokszor eszembe jut, ha nehéz helyzetbe kerülök, és csak felnézni tudok rá. Az élet bármely területén segítőkész, nem egy biztosítási ügynök, hanem egy barát, egy társ a problémák kezelésében! Igen, Ő Zsuzsi, a Vaslady!

Zielbauerné Bali Ildikó

Miért válassz engem?

Élethosszig tartó partnerséget ajánlok a számodra, ami nem ér véget a szerződéskötéssel. Küldetésem, hogy a sokszor bonyolultnak tűnő pénzügyi és biztosítási információk között, segítsek eligazodni az embereknek. Olyanoknak, akikben már felmerült az igény arra, hogy pénzügyeiket, tudatosan, előre gondolkodva tervezzék meg. 

A sokszor bosszantóan bonyolult, nagy mennyiségű és szinte átláthatatlan információ miatt nehéz megtalálni és kiválasztani a számunkra legjobb, biztosítási megtakarítási, befektetési formákat. Ha már elhatároztad magad, javaslom ne egyedül nézd át a különböző biztosítási formákat, mert lényeges eltérések vannak a lehetőségek között: költségben, rugalmasságban, kedvezményekben, hozamban. Az én munkám az, hogy segítsek a megfelelő biztosítás és megtakarítás vagy befektetés kiválasztásában, biztonságod alapjainak a megteremtésében. 

Fenntartható és kiegyensúlyozott megoldásokkal állok ügyfeleim rendelkezésedre. A szerződésed teljes tartama alatt lehetőséged lesz megtapasztalni az ügyfélközpontú partneri együttműködést. Megmutatom azokat a folyamatokat, amik lehetővé teszik biztosítási szerződések elindítását, megbeszéljük milyen lehetőségek vannak már meglévő szerződések ügyintézése, és eredményes kárbejelentések érdekében. 

A ma maghozott döntéseink határozzák meg a jövőnket. Azért, hogy ne legyen gondod a jövőben, hozz jó döntést a jelenben!

Óbuda az én "falum" 

1037 Budapest, Ürömfű utca 66.  

+36 (20) 965 0497

Óbudai vagyok. Csillaghegyen nevelkedtem, itt születtek a gyermekeim, itt élek több mint 50 éve, itt van a vállalkozásom székhelye. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezen a csodálatos helyen dolgozhatok, és élhetem az életem. 

Társadalmi és közhasznú tevékenységeim, ügyfelem és barátaim révén, Óbudán a Háromhegyeken többen úgy ismernek, hogy Óbuda, és Csillaghegy biztosítási tanácsadója Gömöry Zsuzsi a Vaslady. :) Ha Te is óbudai vagy, és szükséged van a közelben egy őszinte, és hiteles pénzügyi tanácsadóra és biztosítási szakértőre, akkor jó helyen jársz. Ha már elhatároztad magad, nem kell mást tenned, mint kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Örömmel segítek és válaszolok a téged foglalkoztató kérdésekre.

Elkötelezett vagyok a társadalom egészségtudatosságának és pénzügyi védelmének szemléletformálásában és a pénzügyi stabilitás megteremtésében, az egészség megőrzését célzó megoldások magas szintű alkalmazásában. Teszem mindezt a legközérthetőbb, mindenki által befogadható módon, hiszen a pénzügyi stabilitás életünk alappillére, az egészség pedig felbecsülhetetlen, és mindenkié.