Élet - megtakarítási megoldások

A jövő biztonsága

Biztosítással védett megtakarítás

Minden ember anyagi függetlenségre és kiegyensúlyozott, biztos pénzügyi háttérre vágyik. Az elmúlt időszakok járványhelyzetei, és a magas inflációs környezet bebizonyította, hogy muszáj előre tervezni, előre gondolkodni. A tervezés az életünk része, és muszáj is terveznünk, különben szétesnek a napjaink, programjaink. Milyen feladataim vannak mára? Kiket kell felhívnom telefonon? Mikor lesz ebéd vagy vacsora? Mire van szüksége a gyereknek a tanuláshoz? Ezek mind a mindennapi előre gondolkodásaink, amelyek mentén az egész életünk felépül.

A járványhelyzet és a magas inflációs környezet megtanított mindenkit arra, hogy a biztonságos, kiegyensúlyozott élethez szükség van megtakarításra, és pénzügyeink előre tervezésére.

Bármilyen helyzet is a rezsiszámlákat, a hiteleket be kell fizetni, a gyerekeknek iskolába kell járni, ruhára, tanszerre szükségük van és ételre is kell, hogy jusson.

Az életbiztosítással védett megtakarítások célja a hátramaradottak megsegítése, valamint a saját és család anyagi biztonságának a megalapozása úgy, hogy a félretett összeget a szerződés lejártakor hozamokkal együtt visszakapjuk. A megtakarításos életbiztosításokat céljuk szerint megkülönböztetjük szabad felhasználású és nyugdíjcélú életbiztosításként. A csoportosítás egy másik szempontja a díjfizetés gyakorisága is, ami alapján megkülönböztethetünk egyszeri és rendszeres - havi, negyedéves, féléves, éves - díjfizetésű módozatokat.

Életbiztosítási megoldásaink a jövőről való gondoskodás legfontosabb állomásaira kínálnak megoldásokat az egész családnak. Alkalmasak arra, hogy gyermeke(i)d jövőjéről vagy saját nyugdíjáról gondoskodj. Segítséget nyújt rövid, közép és a hosszú távú célok eléréséhez váratlan helyzetekben, járvány és vészhelyzet idejére is. A biztosítási védelemnek köszönhetően felkészülhetsz balesetből vagy betegségből eredő váratlan helyzetek anyagi kihívásaira. 

A rendszeres díjakon felül úgynevezett eseti díjak befizetésére is van lehetőség. Az eseti díjak függetlenül a rendszeres vagy egyszeri díj mértékétől és időpontjától bármikor fizethetők, és a biztosítás fennállása alatt bármikor hozzáférhetők, így váratlan helyzetekben igényed szerint hozzáférhetsz a megtakarításodhoz, ami akár a banki kamatokat is meghaladja.

A rendszeres, kis összegű befizetéseknek köszönhetően anyagi alapot teremthetsz távolabbi céljaid megvalósításához. Kiegészítő biztosításokkal fel tudsz készülni balesetből vagy betegségből és a járványokból eredő váratlan helyzetek anyagi megterheléseire. Eseti befizetésekkel bármikor növelheted a kitűzött célra szánt befektetéseid. 

Akár kisebb összeggel is elkezdheted a spórolást, így lépésről-lépésre építheted fel magad és családod számára a kiegyensúlyozott anyagi hátteret, feltudsz készülni vészhelyzetek kockázataira. Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukciók, melyeket a saját igényeid szerint alakíthatsz 

Megtakarítási termékcsaládunkhoz különböző élet-, egészség- és balesetbiztosítási szolgáltatásokat is választhatsz, ahol te határozhatod meg a biztosítási összegeket, így felkészülhetsz balesetből vagy betegségből eredő váratlan helyzetek anyagi kihívásaira is.

Rendszeresdíjas megtakarítási programok

Rendszeres díjas Prémium biztosítás

Alkalmas arra, hogy gyermeked jövőjéről vagy saját nyugdíjáról gondoskodj.

Eseti befizetésekkel további tartalékot gyűjthetsz így lesz mihez nyúlni váratlan kiadás esetén, amennyiben nem nyugdíjbiztosításként jön létre a szerződés. Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukció, amelyet a saját igényeid szerint alakíthatsz.

15-féle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatás hozzákötésre van lehetőség 

Élethosszig tartó rendszeres díjas Extra megtakarítás

Rugalmas megtakarítási program, akár 10 éves célokban, akár élethosszig tartó gondoskodásban gondolkodsz.  A befizetett rendszeres díjak után díjarányos bónusz kerül jóváírásra.  Eseti befizetésekkel további tartalékot gyűjthet a későbbi évekre. Ha 55 éves, vagy annál idősebb korosztályhoz tartozol, már 5 - 9 éves tartamra is lehetőséged van nyugdíjbiztosításként megkötni.

15-féle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatás hozzákötésre van lehetőség

Élethosszig tartó életbiztosítás

Rugalmas megtakarítási program akár 10 éves céloktól az élethosszig tartó gondoskodásig. Ha szereted a kihívásokat, nagyobb kockázat vállasával a magasabb hozam érdekében, saját befektetési portfóliót állíthatsz össze. Nyugdíjmegtakarítás mellé az Aktív Megtakarítás II. kiegészítő program hozzákötése, független az adójóváírásra jogosító rendszeres és eseti megtakarításoktól, így akár rövid távon is felhasználható.  

15-féle élet-, baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatás hozzákötésre van lehetőség

Egyszeri díjas megtakarítás

Az egyszeri díjas életbiztosítás kiváló lehetőség, ha több lábon szeretnél állni. Vésztartalékra bármikor szükség lehet: a befizetett egyszeri és eseti megtakarítások számos tervezett vagy váratlan eseményre jelenthetnek megoldást vészhelyzet idején is.     

Megtakarítási programjaink segítségével elmondhatod magadról, hogy tudatosan felkészültél saját, illetve a család életének anyagi védelmére vagy saját életed legfontosabb állomásaira. Képes leszel a váratlan helyzetekben is a befektetésedben összegyűjtött pénzzel fedezni az adott eseményhez szükséges összeget.   

A Nyugalom Plusz rendszeres díjas életbiztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására, annak anyagi gondjára kínál megoldást. Kisebb összegű rendszeres befizetésekkel biztosíthatja az időskor nyugalmát: mentesítheti a hozzátartozókat szerettük elvesztésekor a hirtelen rájuk szakadó anyagi gondok alól. A konstrukció egy életbiztosítási szerződés keretén belül nyújt lehetőséget akár a végső nyugalomba helyezés költségeinek fedezésére. Szerződéskötéskor meghatározhatjuk, hogy mekkora összeget szeretnénk temetésére szánni, mely halálunk esetén a hozzátartozók rendelkezésére áll a méltó búcsúztatással felmerülő kiadások fedezetére. 

Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak. A kifizetett összeg után nem terheli örökösödési illetékfizetési kötelezettség és kamatadó.

Ha bármelyik megoldás felkeltette az érdeklődésed, nincs már dolgod, mint kitölteni egy rövid kommunikációs űrlapot. Rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot és örömmel válaszolok a téged foglalkoztató kérdésekre.