Nyugalom plusz időskori életbiztosítás

2022.12.01

A Nyugalom plusz időskori életbiztosítás több mint egy biztosítás 

Vajon mikor érkezik el az idő az életünkben, amikor szembe kell néznünk a ténnyel, bizony idősnek számítunk?  Talán, amikor azt vesszük észre, hogy a gyermekeink vagy az unokáink két három naponta felhívnak telefonon, csak úgy?  Vagy felajánlják, hogy lemennek helyettünk a piacra? Vagy kikapják a szatyrot a kezünkből? Vagy karon fognak amikor lelépünk a járdáról? Vagy a középkorú hölgy szó nélkül felugrik, hogy átadja a helyét a metrón? Vajon mikor? Egy biztos, minden ember életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, bizony el szállt felette az idő és idősnek számít.

Megbecsülés és gondoskodás szeretteinkről
Megbecsülés és gondoskodás szeretteinkről

Ilyenkor a legtöbb ember elgondolkodik azon, hogy vajon mit hagy majd hátra az utódainak, a következő generációnak?  A Nyugalom plusz időskori életbiztosítás pont erre a kérdésre válaszol, hiszen a neve is ezt sugallja: nyugalmat, hogy a pénzügyek miatt a szeretteink feje ne fájjon az anyagi gondok miatt. 

A Nyugalom plusz időskori biztosítás több mint egy biztosítás, mert nem csak a végtisztesség pénzügyi megoldásáról szól. Megbecsülés és gondoskodás szeretteinkről, mert segítségével előre megtervezhetők az elkerülhetetlen kiadások, vagy amiről még gondoskodnál, de pénz kell hozzá.  

És most nézzünk néhány példát mire is lehet számítani?

  • várakozási idő 6 hónap. Várakozási időn belül nem balesetből eredő halál esetén a befizetett díjak kerülnek kifizetésre. 
  • 5. évforduló után diagnosztizált kritikus betegség esetén előrehozott szolgáltatásként a biztosítási összeg 30%-a igénybe vehető, ami fedezheti a gyógyulás költségeit
  • Megfelelő biztosítási összeg választása esetén, díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás - orvosi rendelők, ügyeletek és gyógyszertárak, diagnózis értelmezés, gyógyszer információk, baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalók
  • biztosítási összeg 300 ezer, 500 ezer, és 800 ezer Ft lehet
  • díjfizetési tartam 85 éves korig tarthat
  • visszavásárolható

Válogatás szájhagyomány útján terjedő elbeszélésekből 

Idézet: Mátyás király rózsát nyitó ostornyele című könyvből.

Egyszer Mátyás király kitekintett a palotája ablakán. Amint ott nézelődött, látja, hogy egy gyalulatlan deszkakoporsóban valami szegényt visznek temetni. Nem ment utána gyászoló sereg. Se rokonok, se barátok. Éppen csak négy koporsóvivő, a pap meg a kántor. - Szegény ember! Még a temetésére se jött el senki - morfondírozott a király. Még az utolsó útjára se kíséri el senki. Kapta magát, fejébe csapta a koronáját, magára terítette az ünnepi palástját. Hamar szólt a feleségének is:

- Öltözz gyorsan asszony, s gyere velem! A királyné is hamar koronát, palástot kapott magára, s sietve a halottvivők után iramodtak. Még utolérték őket, s beálltak a menetbe. Ahogy tovább haladtak az emberek rájuk csodálkoztak: 

- Nahát! Valami nagyon nagy embert temetnek. Még a király is elkíséri - mondták, s egyre többen beálltak a menetbe. A temetőig akkora sereglet verődött össze, hogy alig fértek el. 

- Így ni! - mondta Mátyás király a királynénak. - Legalább a végtisztességet megadtuk annak a szegény embernek.