Nyugalom plusz időskori biztosítás 

2022.11.03

A Nyugalom plusz időskori biztosítás több mint egy biztosítás 

Vajon mikor érkezik el az idő az életünkben, amikor szembe kell néznünk a ténnyel, bizony idősnek számítunk?  Talán amikor azt vesszük észre, hogy a gyermekeink vagy az unokáink két három naponta felhívnak telefonon, csak úgy?  Vagy felajánlják, hogy lemennek helyettünk a piacra? Vagy kikapják a szatyrot a kezünkből? Vagy karon fognak amikor lelépünk a járdáról? Vagy a középkorú hölgy szó nélkül felugrik, hogy átadja a helyét a metrón? Vajon mikor? Egy biztos, minden ember életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, bizony el szállt felette az idő és idősnek számít.

Ilyenkor a legtöbb ember, még akkor is ha korábban nem tudott spórolni, vagy nem tartotta fontosnak, elgondolkodik azon, hogy vajon mit hagy majd hátra az utódainak, a következő generációnak?  A Nyugalom plusz időskori életbiztosítás pont erre a kérdésre ad választ, hiszen a neve is ezt sugallja:  nyugalmat, hogy a pénzügyek miatt a szeretteink feje ne fájjon az anyagi gondok miatt, ha végső búcsút kell majd venni tőlünk. 

A Nyugalom plusz időskori biztosítás több mint egy biztosítás, mert nem csak a végtisztesség pénzügyi megoldásáról szól. A Nyugalom plusz életbiztosítás egy utolsó ajándék szeretteidnek. A segítségével előre megtervezheted az elkerülhetetlen kiadásokat, vagy amiről még gondoskodnál, de pénz kell hozzá.  

És most nézzünk néhány példát mire is lehet számítani?

  • várakozási idő 6 hónap. Várakozási időn belül nem balesetből eredő halál esetén a befizetett díjak kerülnek kifizetésre. 
  • 5. évforduló után diagnosztizált kritikus betegség esetén előrehozott szolgáltatásként a biztosítási összeg 30%-a igénybe vehető, ami fedezheti a gyógyulás költségeit
  • Megfelelő biztosítási összeg választása esetén, díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás - orvosi rendelők, ügyeletek és gyógyszertárak, diagnózis értelmezés, gyógyszer információk, baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalók
  • biztosítási összeg 300 ezer, 500 ezer, és 800 ezer Ft lehet
  • díjfizetési tartam 85 éves korig tarthat
  • visszavásárolható

Előre összeállított és személyre szabható biztosítás, gyors és hatékony ügyintézés, kockázatelbírálás nélkül. 

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen, ezért nem kell mást tenned, mind kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot.