Kapcsolatfelvételi oldal

Miben segíthetek?

1132 Budapest, Váci út 36-38 4. emelet 

Iroda (előzetes időpontegyeztetést követően helyszíni szolgáltatás)

1037 Budapest, Ürömfű utca 22127/5 Hrsz

Székhely (a székhelyen helyszíni szolgáltatás nincs)

+36 (20) 965 0497

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ha már elhatároztad magad, nem kell mást tenned, mint kitölteni a fenti űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot. A tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre.

Felhívom szíves figyelmed, hogy az egészség és a környezet védelme érdekében az aktuális járványügyi helyzethez alkalmazkodva, a kapcsolattartás telefonon, emailben online történik.

Köszönöm, hogy hozzám fordultál!

Egy biztosítási szakértő és pénzügyi tanácsadó munkája nem ér véget a tanácsadással és a szerződés megkötésével. Feleségként, családanyaként és a családjáért felelősséggel tartozó dolgozó nőként pontosan tudom milyen nehéz pénzügyi döntéseket meghozni, a bevételeket beosztani. 

Megismerheted az ügyfélközpontú értékesítést és a döntés szabadáságát. Végig kísérlek a tervezéstől szerződéskötésen át a szerződés érvényességi ideje alatt, a megtakarítási célod eléréséig.  

Átlátható biztosítási védelemmel és pénzügyi megoldásokkal várom megtisztelő érdeklődésed. A tanácsadást, és a szerződéskötést követően is kapcsolatban maradunk, hozzám bármikor fordulhatsz.  

A szerződés teljes érvényességi ideje alatt melletted leszek, és segítek az ügyintézésben, kárbejelentésben, adminisztrációban. Aktuális és jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel válaszolok a kérdéseidre és állok rendelkezésedre.