Kapcsolatfelvételi oldal

Gömöry Zsuzsanna Zsófia biztosítási tanácsadó

Köszönöm, hogy hozzám fordultál. Miben segíthetek?

Ne kockáztass, érdeklődj a részletekről

Az űrlap kitöltése gyors és egyszerű megoldást nyújt a kapcsolatfelvételhez, legyen szó bármilyen biztosítási szolgáltatásunkról. Célom, hogy minden kérdésére választ adjak, és segítsek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.  

Legjobb biztosítások egy helyen. Átlátható biztosítási védelemmel és pénzügyi megoldásokkal várom megtisztelő érdeklődésed

1132 Budapest, Váci út 36-38 5. emelet 

Iroda (előzetes időpontegyeztetést követően helyszíni szolgáltatás)

1037 Budapest, Ürömfű utca 22127/5 Hrsz

Székhely (a székhelyen helyszíni szolgáltatás nincs)

+36 (20) 965 0497

Átlátható biztosítási védelem

A biztosítási és pénzügyi tanácsadó munkája nem ér véget a tanácsadással és a szerződés megkötésével. Feleségként, családanyaként és a családjáért felelősséggel tartozó dolgozó nőként pontosan tudom milyen nehéz pénzügyi döntéseket meghozni, a bevételeket beosztani. 

Megismerheted az ügyfélközpontú értékesítést és a döntés szabadáságát. Végig kísérlek a tervezéstől szerződéskötésen át a szerződés érvényességi ideje alatt, a megtakarítási célod eléréséig.  

Átlátható biztosítási védelemmel és pénzügyi megoldásokkal várom megtisztelő érdeklődésed. A tanácsadást, és a szerződéskötést követően is kapcsolatban maradunk, hozzám bármikor fordulhatsz.  

A szerződés teljes érvényességi ideje alatt melletted leszek, és segítek az ügyintézésben, kárbejelentésben, adminisztrációban. Aktuális és jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel válaszolok a kérdéseidre és állok rendelkezésedre.

Online kalkulátorok

Otthonod kényelmében, online szeretnél kalkulálni? Köss biztosítást kényelmesen online.

Kattints az Online kalkulátorok gombra, és a Generali rendszerén keresztül működő tajácsadói honlapomon keresztül az alábbi biztosításokat saját magad is kényelmesen és gyorsan kiszámolhatod és meg is kötheted.

  • Házőrző lakásbiztosítás 
  • Casco 
  • Kötelező gépjármű felelősség biztosítás 
  • Utasbiztosítás 

Ha már elhatároztad magad keress elérhetőségeimen, vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével kérd visszahívásomat. Az ingyenes tanácsadást követően IS rendelkezésedre állok és örömmel válaszolok a kérdéseidre.

Felhívom szíves figyelmed, hogy az egészség és a környezet védelme érdekében az aktuális járványügyi helyzethez alkalmazkodva, a kapcsolattartás telefonon vagy emailben online történik.