Gömöry Zsuzsanna elérhetőségek

Köszönöm, hogy hozzám fordultál!

Egy biztosítási szakértő és pénzügyi tanácsadó munkája nem ér véget a tanácsadással és a szerződés megkötésével. A szerződés teljes érvényességi ideje alatt melletted leszek, és segítek az ügyintézésben, kárbejelentésben, adminisztrációban. Aktuális és jövőbeni, kérdéseid, felmerülő igényeid okán, örömmel válaszolok a kérdéseidre és állok további rendelkezésedre.

Miben segíthetek?

1132 Budapest, Váci út 36-38 4. emelet 

Iroda (előzetes időpontegyeztetést követően helyszíni szolgáltatás)

1037 Budapest, Ürömfű utca 22127/5 Hrsz

Székhely (a székhelyen helyszíni szolgáltatás nincs)

+36 (20) 965 0497

Átlátható biztosítási védelemmel és pénzügyi megoldásokkal várom megtisztelő érdeklődésed. A tanácsadást, és a szerződéskötést követően is kapcsolatban maradunk, hozzám bármikor fordulhatsz. 

A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi rövid űrlapot, és a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot. A tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre.

Felhívom szíves figyelmed, hogy az egészség és a környezet védelme érdekében az aktuális járványügyi helyzethez alkalmazkodva, a kapcsolattartás telefonon, emailben online történik.