Biztosítások minden élethelyzetre 

Lakossági és vállalati biztosítások

Lakossági és vállalati biztosítások, megtakarítási programok születéstől a felnőttkorig

Lakossági és vállalati biztosításaink között megtalálható minden igénynek és élethelyzetre igazítható, biztosítási módozat, ami fontos a lakossági vagy vállalati biztosításokban és megfelelnek mai kor elvárásainak. Személyre és cégre szabott vagyonbiztosítások, kockázati biztosítások, megtakarítási programok és pénzügyi megoldások, születéstől a nyugdíjaskorig, széleskörű szolgáltatásaival várom megtisztelő érdeklődésed.

Az öngondoskodás fontosságának mai világunkban nagyobb jelentősége van, mint valaha. Mindennapi pénzügyeink okán, az öngondoskodás olyan felelősségteljes gondolkodásmód, aminek célja a váratlan helyzetekből eredő anyagi kiszolgáltatottság csökkentése. A nem várt helyzeteket a legtöbbször nem tudjuk megelőzni sem kivédeni. Arról viszont gondoskodhatunk, hogy a nehéz időszakot könnyebben átvészeljük. Kockázati életbiztosításaink segítségével garantálhatod a családod anyagi biztonságát

A magán egészségügyi ellátás nem a luxus élet kiváltsága többé. A magán egészségbiztosítás rendszeres díjáért cserébe, magas színvonalú magán egészségügyi szolgáltatásokat és betegellátást vehetünk igénybe az ország egész területén. Egyszerre nem kell sokat fizetni, hanem rendszeresen keveset. Az ellátás és a szerződés fennállásának ideje alatt, a szolgáltatások egyetlen költsége a szerződés rendszeresen fizetendő díja.

A munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése komoly kihívás. Az otthon megteremtése magunk és családunk számára, gyermekeink felnevelése és felnőtté válásuk anyagi támogatása, mind komoly kihívás. Tudatos pénzügyi tervezés és megtakarítások nélkül a legtöbb esetben nem is nagyon sikerül. Pedig már kisebb összegekkel is komoly tartalékot érhetünk el. A jövőt nem látjuk előre, még is sokat gondolunk rá. Örök érvényű igazság, hogy a ma meghozott döntéseink befolyásolják a jövőnket. A pénzügyi tudatosság nem jelent mást, mint felkészülést a jövő várt és nem várt helyzeteire. Az életbiztosítással védett megtakarítási programok segítenek a felkészülésben és a célok elérésében. 

A legnagyobb siker is kis lépésekkel indul. Minden gyereknek szüksége van segítségre, és valakire, aki hisz benne. Hisz abban, hogy bármi lehet belőle. A gyermekek jövője a szülő, és támogatásuk, születéstől a felnőttkorig tart, amiért a legtöbb gyermek élete végéig hálás lesz gondoskodó szüleinek. Nem beszélve arról a példamutatásról, ami minden esetben pozitív és követendő minta lesz minden fiatal számára. Megtanulják, hogy a pénz, nem csak úgy odapottyan az ölünkbe, hanem tenni is kell érte. Néha bizony akár erőnkön felül is, hogy a biztos anyagi háttér ne legyen akadály és az álmok valóra válhassanak. 

Az anyagilag független, biztonságos nyugdíjas évek mindenkinek a természetes vágya. Az egyik legfontosabb pénzügyi döntés az életünkben felkészülés a nyugdíjas életre. A kiadásokra nyugdíjasként nagy eséllyel már nem lesz lehetőségünk plusz pénzt előteremteni, abból tudunk tehát gazdálkodni, amit aktív munkával töltött éveinkben előre megspóroltunk.

Aki időben lép, az jelentős előnyre tehet szert. Egyre többen döntenek úgy, hogy tudatos tervezéssel kiszámítható nyugdíj megtakarítási megoldások választásával, időben gondoskodnak anyagi biztonságukról.   Az állam is adójóváírással támogatja nyugdíj megtakarításokat. Minden nyugdíj megtakarításra befizetett forint után 20 % maximum 280 000 összevont adójóváírás, igényelhető vissza a befizetett személyi jövedelemadó után.

Az egészségpénztár, a tudatos pénzügyi kultúra zászlós hajója. Az egészség védelmét célzó, de a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott, kiegészítő szolgáltatásokat nyújt. Speciális, adókedvezménnyel is támogatott megtakarítási forma, amely lehetővé teszi, hogy idejében fel tudjunk készülni a váratlanul jelentkező egészségügyi kiadások fedezésére, illetve az egészség megőrzése érdekében igénybe vett szolgáltatásokat is finanszírozhatjuk a segítségével. 

A legtöbb ember, ha korábban nem is tudott spórolni, vagy nem tartotta fontosnak, elgondolkodik azon, hogy vajon mit hagy majd hátra az utódainak, a következő generációnak? A Nyugalom plusz időskori életbiztosítás pont erre a kérdésre válaszol, hiszen a neve is ezt sugallja: nyugalmat, hogy a pénzügyek miatt a szeretteink feje ne fájjon az anyagi gondok miatt, ha végső búcsút kell majd venni tőlünk.  

Utazásbiztosításunk a legnépszerűbb szabadidős tevékenységekre és sporteszközökre is fedezetet nyújt, legyen az síelés, kőrutazás, hegymászás, vagy városnézés.  Egy hétvégére indultok el, esetleg egy-két hétre, vagy pár napra, vagy a munkánk miatt akár hónapokig is maradhatunk az utazás helyszínén. Bármi is az utazás célja, egyéni vagy családos utazás, belföldre vagy külföldre van számodra utazásbiztosításunk

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő gépjármű biztosítás, legyen szó KGFB-ről, vagy Cascoról.  Elég egy óvatlan pillanat és a baj sajnos gyorsan megtörténik. Előfordulhat, hogy figyelmetlenek vagyunk, vagy rajtunk kívül álló okok miatt ütközünk neki egy másik autónak, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat.

A családi otthon nem csak egy tetőt jelent az ember feje fölött. A lakásunk, házunk otthonunk a legértékesebb vagyonunk, sokak számára egy élet munkáját jelenti. Ha bármi történik vele, az anyagi veszteségen túl, biztos, hogy lelkileg is megvisel minket. A lelki traumán is könnyebb túllendülni, ha van egy igényünknek megfelelően összeállított lakásbiztosítás, ami megvéd minket az anyagi veszteségtől, hiszen minden fontos ingó és ingatlan vagyonunkat biztonságban tudhatjuk. 

Egy társasházban nem csak a lakásokat, hanem a közös tulajdonban lévő helyiségeket is biztosítani kell. Társasházak a lakóparkok a lakásszövetkezetek számára, az épületszerkezet egészére nyújt vagyon és felelősség-biztosítási fedezetet a pincétől egészen a padlásig, beleértve az épület összes falazatát, födémét, az épületgépészeti részeket (víz, melegvíz, csatornahálózat, elektromos vezetékek, szellőző berendezések).

Mindennapi életében gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jogi tanácsra vagy érdekeink védelmében bírósághoz kell fordulnunk. Lakás vásárlójaként, bérlőjeként, munkavállalóként, gépjárművezetőként ugyanis számos esetben kerülhetünk vitákba, melyek rendezése csak jogi úton lehetséges. 

Mind a Jogvédelem biztosítás mind a felelősségbiztosítás, a magánemberek jogait és érdekeit képviseli. A jogvédelem biztosítás jogi segítséget nyújt a biztosított személynek, a magánemberi felelősségbiztosítás pedig fedezetet nyújt a biztosítottnak a másnak okozott vagyoni károk megtérítésében. 

A sikerhez védelem is kell. Vállalati biztosításaink segítségével biztonságban tudhatod a céged jövőjét. A segítségemmel olyan konstrukciókat találhatsz, ami kiterjed minden kockázatra, és egy vállalkozás életében előfordulhat. Ahogyan minden vállalkozás egyedi, így a számukra kidolgozott és megkötött biztosítási szerződések is egyediek. A biztonság, motiváció és a tradíció a vállalkozás sikerének legfontosabb elemei. Ahhoz, hogy egy vállalkozás újdonságokkal állhasson elő a piacon, egyaránt szükség van a működés biztonságára, a munkatársak és a családtagok biztonságára is. Cégpaletta programban üzleti ügyfeleink számára összeállítottunk minden biztosítási megoldást, amelyre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége van.