Lakossági ügyfelek biztosítási megoldásai

Biztosítások minden élethelyzetre

Lakossági biztosítások születéstől felnőtt korig

Egészség, család, otthon, anyagi biztonság. Mindenki számára fontos fogalmak.  

Lakossági biztosítási megoldásaink és termékeink között megtalálható minden fontos termékcsoportot, ami meghatározó eleme a lakossági biztosítások tekintetében és amik a mai kor elvárásainak megfelelnek. Rugalmas kedvezmények, igényekhez igazítható, személyre szabott vagyonbiztosítások, kockázati biztosítások, biztosítással védett megtakarítási programok és pénzügyi megoldások széles palettájával várom megtisztelő érdeklődésed.

Kockázati biztosítások
Kockázati biztosítások

Az öngondoskodás fontosságának mai világunkban nagyobb jelentősége van, mint valaha. Mindennapi pénzügyeink okán, az öngondoskodás olyan felelősségteljes gondolkodásmód, aminek célja a váratlan helyzetekből eredő anyagi kiszolgáltatottság csökkentése. A nem várt helyzeteket a legtöbbször nem tudjuk megelőzni sem kivédeni. Arról viszont gondoskodhatunk, hogy a nehéz időszakot könnyebben átvészeljük. Kockázati életbiztosításaink segítségével garantálhatod a családod anyagi biztonságát

Minőség az egészségügyben
Minőség az egészségügyben

A magán egészségügyi ellátás nem a luxus élet kiváltsága többé. Rendszeres díjért cserébe, magas színvonalú magán egészségügyi betegellátást vehetünk igénybe az ország egész területén. Egyszerre nem kell sokat fizetni, hanem rendszeresen keveset. Az ellátás és szerződés fennállásának ideje alatt, az egyetlen költségünk a szerződés rendszeresen fizetendő díja.

Megtakarítások
Megtakarítások

A munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése komoly kihívás. Az otthon megteremtése magunk és családunk számára, gyermekeink felnevelése és felnőtté válásuk anyagi támogatása, mind komoly kihívás. Tudatos tervezés nélkül a legtöbb esetben nem is nagyon sikerül. Már kisebb összegekkel is komoly tartalékot érhetünk el. A jövőt nem látjuk előre, még is sokat gondolunk rá. Örök érvényű igazság, hogy a ma meghozott döntéseink befolyásolják a jövőnket. A pénzügyi tudatosság nem jelent mást, mint felkészülést a jövőre. Az életbiztosítással védett megtakarítási programok segítenek a felkészülésben és a célok elérésében. 

A jövő álmai ma születnek
A jövő álmai ma születnek

A legnagyobb siker is kis lépéssel indul. Minden gyereknek szüksége van segítségre, reményre és valakire, aki hisz bennük. Hisz abban, hogy bármi lehet belőlük. A gyermek életkezdésének támogatása, születéstől a felnőttkorig. Ajándék a szülőtől, amiért a legtöbben életük végéig hálásak lesznek. Nem beszélve arról a példamutatásról, ami minden esetben pozitív és követendő minta minden fiatal számára. Megtanulják, hogy a pénz, nem csak úgy odapottyan az ölünkbe, hanem tenni is kell érte. Néha bizony akár erőnkön felül is, hogy a biztos anyagi háttér ne legyen akadály és az álmok valóra válhassanak. 

Nyugdíjmegtakarítási megoldások
Nyugdíjmegtakarítási megoldások

Az anyagilag független, biztonságos nyugdíjas évek mindenkinek a természetes vágya. Az egyik legfontosabb pénzügyi döntés az életünkben felkészülés a nyugdíjas életre. A kiadásokra nyugdíjasként nagy eséllyel már nem lesz lehetőségünk plusz pénzt előteremteni, abból tudunk tehát gazdálkodni, amit aktív munkával töltött éveinkben előre megspóroltunk.

Aki időben lép, az jelentős előnyre tehet szert. Egyre többen döntenek úgy, hogy tudatos tervezéssel kiszámítható nyugdíjmegtakarítási megoldások választásával, időben gondoskodnak anyagi biztonságukról.   Az állam is adójóváírással támogatja nyugdíjmegtakarításokat. Minden nyugdíjmegtakarításra befizetett forint után 20 % maximum 280 000 összevont adójóváírás, igényelhető vissza a befizetett személyi jövedelemadó után.

Egészség és önsegélyező pénztár
Egészség és önsegélyező pénztár

Az egészségpénztár, a tudatos pénzügyi kultúra zászlós hajója. Az egészség védelmét célzó, de a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott, kiegészítő szolgáltatásokat nyújt. Speciális, adókedvezménnyel is támogatott megtakarítási forma, amely lehetővé teszi, hogy idejében fel tudjunk készülni a váratlanul jelentkező egészségügyi kiadások fedezésére, illetve az egészség megőrzése érdekében igénybe vett szolgáltatásokat is finanszírozhatjuk a segítségével. 

Nyugalom, időskori életbiztosítás
Nyugalom, időskori életbiztosítás

A legtöbb ember, ha korábban nem is tudott spórolni, vagy nem tartotta fontosnak, elgondolkodik azon, hogy vajon mit hagy majd hátra az utódainak, a következő generációnak? A Nyugalom plusz időskori életbiztosítás pont erre a kérdésre válaszol, hiszen a neve is ezt sugallja: nyugalmat, hogy a pénzügyek miatt a szeretteink feje ne fájjon az anyagi gondok miatt, ha végső búcsút kell majd venni tőlünk.  

Utasbiztosítások
Utasbiztosítások

Utazásbiztosításunk a legnépszerűbb szabadidős tevékenységekre és sporteszközökre is fedezetet nyújt, legyen az síelés, kőrutazás, hegymászás, vagy városnézés.  Egy hétvégére indultok el, esetleg egy-két hétre, vagy pár napra, vagy a munkánk miatt akár hónapokig is maradhatunk az utazás helyszínén. Bármi is az utazás célja, egyéni vagy családos utazás, belföldre vagy külföldre van számodra utazásbiztosításunk

Gépjármű biztosítások
Gépjármű biztosítások

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő gépjármű biztosítás, legyen szó KGFB-ről, vagy Cascoról.  Elég egy óvatlan pillanat és a baj sajnos gyorsan megtörténik. Előfordulhat, hogy figyelmetlenek vagyunk, vagy rajtunk kívül álló okok miatt ütközünk neki egy másik autónak, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat.

Családi otthon és életmód biztosítás
Családi otthon és életmód biztosítás

A családi otthon nem csak egy tetőt jelent az ember feje fölött. A lakásunk, házunk otthonunk a legértékesebb vagyonunk, sokak számára egy élet munkáját jelenti. Ha bármi történik vele, az anyagi veszteségen túl, biztos, hogy lelkileg is megvisel minket. A lelki traumán is könnyebb túllendülni, ha van egy igényünknek megfelelően összeállított lakásbiztosítás, ami megvéd minket az anyagi veszteségtől, hiszen minden fontos ingó és ingatlan vagyonunkat biztonságban tudhatjuk. 

Társasház biztosítás
Társasház biztosítás

Egy társasházban nem csak a lakásokat, hanem a közös tulajdonban lévő helyiségeket is biztosítani kell. Társasházak a lakóparkok a lakásszövetkezetek számára, az épületszerkezet egészére nyújt vagyon és felelősség-biztosítási fedezetet a pincétől egészen a padlásig, beleértve az épület összes falazatát, födémét, az épületgépészeti részeket (víz, melegvíz, csatornahálózat, elektromos vezetékek, szellőző berendezések).

Juris jogvédelem biztosítás
Juris jogvédelem biztosítás

Mindennapi életében gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jogi tanácsra vagy érdekeink védelmében bírósághoz kell fordulnunk. Lakás vásárlójaként, bérlőjeként, munkavállalóként, gépjárművezetőként ugyanis számos esetben kerülhetünk vitákba, melyek rendezése csak jogi úton lehetséges. 

Mind a Jogvédelem biztosítás mind a felelősségbiztosítás, a magánemberek jogait és érdekeit képviseli. A jogvédelem biztosítás jogi segítséget nyújt a biztosított személynek, a magánemberi felelősségbiztosítás pedig fedezetet nyújt a biztosítottnak a másnak okozott vagyoni károk megtérítésében.