Gyermekjövő megtakarítási program

Megtakarítási program szülőknek

Gyermekmegtakarítási program szülőknek

A jövő álmai ma születnek

Gyermekjövő program - a jövő álmai ma születnek
Gyermekjövő program - a jövő álmai ma születnek

Egy szülő számára az egyik legfontosabb feladat, gyermekeinek anyagi biztonságának a megteremtése. Gyermekünk jövője múlik meghozott döntéseinken. Amikor ezeket számításba vesszük, mindig a leg körültekintőbben igyekszünk eljárni, és megtalálni azokat a lehetőségeket, amik biztosítják részükre a legjobbat. Az ilyen elhatározások mindig hosszútávú elkötelezettséggel járnak, ezért nem mindegy milyen megoldást választunk. 

Mindennek az alapja a megfelelő gyerekmegtakarítási program kiválasztása, ezért döntésünk meghozatala előtt általában az alábbi szempontokat szoktuk meghatározni: 

 • Legyen fenntartható
 • Legyen szabadon felhasználható
 • Legyen biztonságos
 • Legyen rugalmas
 • Legyenek magas hozamok
 • Legyen stabil háttér

A Generali MyLife gyermekjövő célra is felhasználható megtakarítási programjában megtalálható minden, ami egy modern, a mai kihívásoknak megfelelő megtakarítástól elvátható.

Biztosítási és megtakarítási kínálatunkban megtalálhatók azok a befektetési és megtakarítási szolgáltatások, amik segítségével rövid- , közép- és hosszú távon is megoldást nyújtanak gyermeke(i)d jövőjének megalapozásában. A szülők elvárásainak megfelelő hozamokkal, fenntartható és átlátható biztosítási védelemmel és megtakarítási konstrukciókkal várom megtisztelő érdeklődésed!

Fenntartható megtakarítás gyermekeid részére

Sokszor elhangzik személyes találkozóinkon kérdésként, miért érdemes megtakarítani és mekkora összeggel lehet elindítani egy biztosítást? A biztosítási díj megállapításának első lépése minden esetben az, hogy a szülőkkel közösen kiszámoljuk, mekkora összeg kell az adott cél eléréséhez úgy, hogy a szerződés fizetendő díja ne terhelje meg túlságosan a családi kasszát. Tehát fizethető legyen, ugyanakkor megvalósuljon a cél, amit a szülők meghatároztak. 

Mai világunkban minden pénzbe kerül és bizony nem egyenlők az esélyek. A mai magyar valóságban nem jellemző, hogy a szülőknél ott pihenne a bankszámlán egy akkora összeg, amivel gond nélkül kitudnak fizetni tandíjakat, lakhatást és egyéb olyan költségeket, amik gyermekünk felnőtté válásig felmerülnek.  

Egyre magasabb oktatási költségek
Egyre magasabb oktatási költségek

Gyakorló szülők tapasztalatai és becslése alapján havonta átlagosan 30-40 ezer forint költséggel jár egy gyermek nevelése. Ez az összeg  a gyerekek növekedésével emelkedik, akár 90 ezer forintot is elérheti havonta. Egy gyermek felnevelése az iskolák elvégzéséig átlagosan 7 és -15 millió forint közötti plusz költséget jelent a családnak, attól függően, hogy gyermekük szakmát tanul, vagy felsőoktatási intézményben szerez diplomát.

Az általános iskola elvégzésekor már körvonalazódik, hogy melyik képzési programra esik a választása a családnak, melyik úton fog haladni gyermekük: szakmát tanul és 17-18 éves korára lesz egy szakma a kezében, vagy felsőfokú tanulmányokat folytat és 21-23-25 éves korára lesz egy diplomája.

Ugyanakkor nem minden család engedheti meg - főleg több gyermek esetén -, hogy 15 év alatt összerakjon gyermekenként 7-10 millió Ft- közötti megtakarításokat. Sok szülő abban bízik, hogy amíg dolgozni tud, az aktuális bevételekből finanszírozza a gyermek felnevelését, taníttatását.

Gyermekmegtakarítási programunk legfontosabb célja, hogy rendelkezzen olyan eszközökkel és lehetőségekkel, amivel a szülő akkor is fenntudja tartani a vállalt rendszeres díj fizetését, ha valamilyen nem várt esemény keletkezik. Ilyenek lehetnek pld. a munka elvesztése, egy hosszabb betegség, vagy a legutóbbi évekre jellemző korona vírus miatti bevétel kiesés. 

Egy időben elindított megtakarítás nemcsak kevésbé megterhelő, de pénzügyileg is a legokosabb választás. A megtakarítási program akár egy életen át végig kísérheti gyermekünket. Szabad felhasználású, akár havi járadékként is felvehető, államtól független és kamatadó-mentes megtakarítási forma. 

A rendszeres díjas megtakarítás alkalmas arra, hogy gyermeke(i)d jövőjéről gondoskodj.
A rendszeres díjas megtakarítás alkalmas arra, hogy gyermeke(i)d jövőjéről gondoskodj.

Ezeket az elvárásokat a Generali megtakarítási javaslatai között a segítségemmel minden szülő megtalálhatja,  családodra egyénileg alakítjuk ki a megoldást. A rendszeres díjas megtakarítás alkalmas arra, hogy gyermeke(i)d jövőjéről gondoskodj. Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukció, melyet a saját igényeid és lehetőségeid szerint alakíthatunk ki közösen.

A szülő dönti el, hogy a biztosító milyen alapokba helyezze el a félretett pénzt, ráadásul kiegészítő szolgálatások beépítésével biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk akkor is megkapja a tervezett megtakarítást, ha velünk történik valami. Befektetési szakértők kezelik különböző befektetési alapokban a pénzt, a banki kamatokat meghaladó magasabb hozamok mellett.  

A gyermekjövő program főbb jellemzői:

 • A megtakarítási program segítségével anyagi alapokat teremthetsz gyereke(i)d álmainak megvalósításához. (tanulmányok, lakás/otthonteremtés, esküvő)

 • Amennyiben a megtakarítás 15 év vagy annál hosszabb idő, úgy hűségjóváírás, vagyonarányos és díjarányos bónusz is emeli a megtakarítás értékét.

 • Annak érdekében, hogy gyermeke(i)d céljai akkor is megvalósuljanak, ha baleset vagy betegség miatt váratlan anyagi veszteségek keletkeznek, a megtakarítás programhoz biztosítási védelmet is kérhetsz. 

 • 15 különböző élet-, egészség- és balesetbiztosítási szolgáltatás közül választhatsz, így igény szerint állíthatod össze élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelmed, amiben Te határozhatod meg a biztosítási összeget. 

 • Segítek össze állítani saját befektetési portfóliód is, így a választható eszközalapokból igényeidnek leginkább megfelelő befektetéssel és jó döntésekkel, kedvező piaci körülmények között növelheted gyermeked részére a megtakarításod.

 • Gyermeke(i)d álmainak a megvalósítása érdekében megtakarításod, eseti befizetésekkel is növelheted. 

#Továbbtanulás, #első otthon, #álomesküvő. 

Gyerekmegtakarítási programunk segít megvalósítani gyermeked álmait, születéstől a felnőtt korig. A jövő tervezhető! 

Gondoskodj időben gyerekid jövőjéről. A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned mint, kitölteni egy rövid űrlapot, és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre.