Gyermekjövő megtakarítási program

Generációkon át születéstől a felnőttkorig

Generációkon átívelő gyermekjövő program születéstől a felnőttkorig

Az emberek felnőtt életét meghatározhatja, milyen volt a gyermekkoruk, milyen hatások érték őket, milyen életmintákkal találkoztak, és milyen viselkedési normákat örökítettek át az őket ért pozitív és negatív élményekből. Minden kezdet mérföldkő, ami elkísér egy életen át.

Továbbtanulás, első otthon, álomesküvő.   

A szülők számára gyermekük jövőjének és biztonságának megteremtése a legfontosabb feladat, és a legnagyobb kihívás is egyben. A gyermekek a legnagyobb értékeink: akkor fogják kihozni magukból a legtöbbet, ha érzik és látják, hogy tiszteljük őket, támogatjuk a fejlődésüket. Így tanulhatják meg felismerni a jövőjükhöz vezető utat és vele együtt az identitásukat, ami végig kíséri őket az életen.

Továbbtanulás, első otthon, álomesküvő. Generációkon átívelő gyermekjövő programunk születéstől a felnőttkorig, segít megvalósítani gyermeked álmait a célok megvalósításáig.

Ahogy a gyermekek növekszenek egyre inkább felismerik a pénz jelentőségét. Mai világunkban minden pénzbe kerül és bizony nem egyenlők az esélyek. A továbbtanulási tervek, az első otthon megteremtése és a fiatal párok álomesküvője mind-mind komoly anyagi kihívások elé állítják a családokat. A gyerekek hamar észreveszik, hogy ha a szüleik szeretnének valamit, akkor annak az árát valamilyen formában kifizetik.  

A valóságban nem jellemző, hogy a szülőknél ott pihenne a bankszámlán egy akkora összeg, amivel gond nélkül kitudnak fizetni például egy nyaralást. Ezért a gyermekek hamar rájönnek arra is, hogyha a szülök előre terveznek valamit, akkor arra lehetőségeikhez mérten elkezdenek spórolni.

Szülőként az a feladatunk, hogy gyökereket adjuk gyermekeinknek a növekedéshez és szárnyakat, hogy repülhessenek. Ha a gyerekeink megkapják a sikerhez szükséges eszközöket, akkor a legmerészebb álmaikat is felülmúlják!  

Gyermekünk dolga a játék, nekünk szülőknek a gondoskodás

Amikor egy szülő azt látja, hogy a gyermekei jó emberekké nőttek fel, sikeresek a munkában és boldog kiegyensúlyozott emberek a magánéletükben, akkor az minden szülőt büszkeséggel és boldogsággal tölt el.

Gyermekünk biztos anyagi jövőjének az alapja a megfelelő gyermekjövő megtakarítási program kiválasztása. Amikor ezeket számításba vesszük, mindig a leg körültekintőbben igyekszünk eljárni, és megtalálni azokat a lehetőségeket, amik biztosítják részükre a legjobbat. Az ilyen elhatározások mindig hosszútávú elkötelezettséggel járnak, ezért nem mindegy milyen megoldást választunk.  


Megtakarítási programunk legfőbb előnyei

 • Különböző életszakaszokhoz igazítható, generációkon átívelő megtakarítási program.
 • Anyagi alapokat teremthetsz távolabbi céljaid megvalósításához. Megtakarításod hűségjóváírással vagyonarányos és díjarányos bónusszal egészítünk ki.
 • Kiegészítő biztosítások választásával balesetből vagy betegségből eredő váratlan helyzetek anyagi kihívásaira is felkészülhetsz
 • Eseti befizetésekkel növelheted a kitűzött célra szánt megtakarítást. Eseti befizetéseid külön számlán tartjuk nyilván. Akkor amikor szükséged van rá, rugalmasan bármikor hozzáférhetsz. 

Sokszor merül fel a kérdés, hogyan történik a tanácsadás, milyen szempontokat beszélünk át első alkatommal? 

Az első kérdés ilyenkor az, hogy mikor kezded el gyermeked számára a megtakarítási programot, és mekkora összeget van lehetőséged rendszeresen félretenni?

Ugyanis, ha időben, már a születésétől kezdve havi rendszereséggel teszel félre egy számodra biztonságosan vállalható, és a tartam során fentartható összeget, akkor több pénz gyűlik össze gyermeked részére. 

Egy időben elindított megtakarítás nemcsak kevésbé megterhelő, de pénzügyileg is a legokosabb választás.

A megtakarítási program akár egy életen át végig kísérheti gyermekünket. Szabad felhasználású, akár havi járadékként is felvehető, államtól független és kamatadó-mentes megtakarítási forma. Szülőként a döntés meghozatala előtt általában az alábbi szempontokat határozzuk meg:

 • Legyen fenntartható a meghatározott cél eléréséig
 • Legyen szabadon felhasználható
 • Legyen biztonságos
 • Legyen rugalmas
 • Legyenek magas hozamok
 • Legyen stabil háttér

A tanácsadás során a fentiekben felsorolt szempontokat is figyelembevéve az alábbi kérdéseket beszéljük át:  

 • Hány éves a gyermeked, akinek el szeretnéd indítani a gyermekmegtakarítási programot?
 • Mekkora az az összeg, amit rendszeresen, és fentartható módon félre tudsz tenni a gyermeked részére? 
 • 18 éves koráig tervezed a megtakarítást gyermeked részére, vagy, szeretnéd később is rendszeresen támogatni? 
 • Meghatározol egy, vagy több célt a program indításakor, mint például a továbbtanulás vagy az első lakásvásárlás anyagi támogatása, vagy az összegyűlt pénzt később a gyermeked saját belátása szerint szabadon, bármire felhasználhatja?
 • Fontos, hogy gyermeked havi rendszerességgel járadék formájában, tehát részletekben jusson házzá a megtakarításhoz, vagy egy összegben kaphassa meg az összegyűjtött pénzt? 
 • Biztonságos, a magyar állam által kibocsátott állampapírokba szeretnél megtakarítani, vagy a magasabb hozamok reményében vállalod részvényekbe, kötvényekbe történő befektetést is?
A jövő tervezhető. A ma meghozott döntéseink határozzák meg gyermekünk jövőjét. 

Fenntartható megtakarítás gyermekeid részére

Egy gyermek felnevelése az iskolák elvégzéséig, attól függően, hogy szakmát tanul, vagy felsőoktatási intézményben szerez diplomát, figyelembe véve a tandíjakat, lakhatást és egyéb olyan költségeket, amik gyermekünk felnőtté válásig felmerülnek, több millió forint plusz költséget jelent egy családnak. Az aktuális infláció és a gyerekek növekedésével az évek során ezek a költségek a sokszorosára emelkednek.

Az általános iskola elvégzésekor már körvonalazódik, hogy melyik képzési programra esik a választása a családnak, melyik úton fog haladni gyermekük: szakmát tanul és 17-18 éves korára lesz egy szakma a kezében, vagy felsőfokú tanulmányokat folytat és 21-23-25 éves korára lesz egy diplomája.

Megtakarítási programunk gyermekjövő célra is felhasználható rugalmas megtakarítás, amiben megtalálható minden, ami a mai modern kor kihívásainak megfelelő megtakarítástól elvátható.

Biztosítási és megtakarítási kínálatunkban megtalálhatók azok a befektetési és megtakarítási szolgáltatások, amik segítségével rövid-, közép- és hosszú távon is megoldást nyújtanak a gyermekek jövőjének megalapozásában. 

Gyermekjövő megtakarítási programunk legfontosabb célja, hogy rendelkezzen olyan eszközökkel és lehetőségekkel, amivel a szülő akkor is fenntudja tartani a vállalt rendszeres díj fizetését, ha valamilyen nem várt esemény keletkezik. Ilyenek lehetnek pld. a munka elvesztése, egy hosszabb betegség, vagy a legutóbbi évekre jellemző korona vírus miatti bevétel kiesés. 

Megtakarítási javaslataink között minden szülő megtalálhatja a számára megfelelő megtakarítási megoldást, melyet egyénileg alakítunk ki a családok részére. A megtakarítási összeg megállapításának első lépése minden esetben az, hogy a szülőkkel közösen kiszámoljuk, mekkora összeg kell az adott cél eléréséhez úgy, hogy a szerződés fizetendő díja ne terhelje meg a családi kasszát. Tehát fizethető legyen, ugyanakkor megvalósuljon a cél, amit a szülőként meghatároztál. 

A rendszeres díjas megtakarítás alkalmas arra, hogy a szülők képesek legyenek gondoskodni gyermekük jövőjéről. Rugalmas, jól átlátható biztosítási konstrukció, melyet a saját igényeik és lehetőségek szerint alakíthatunk ki közösen a családokkal. A szülő dönti el, hogy a biztosító milyen alapokba helyezze el a félretett pénzt, ráadásul kiegészítő szolgálatások beépítésével biztosak lehetünk benne, hogy gyermekük akkor is megkapja a tervezett megtakarítást, ha a szülőkkel történik valami tragédia.

Befektetési szakértők kezelik különböző befektetési alapokban a pénzt, a banki kamatokat meghaladó magasabb hozamok érdekében.  

A gyermekjövő program főbb jellemzői:

 • A megtakarítási program segítségével anyagi alapokat teremthetnek gyerekeik álmainak megvalósításához. (tanulmányok, lakás/otthonteremtés, esküvő)

 • Amennyiben a megtakarítás 15 év vagy annál hosszabb idő, úgy hűségjóváírás, vagyonarányos és díjarányos bónusz is emeli a megtakarítás értékét.

 • Annak érdekében, hogy gyermekek céljai akkor is megvalósuljanak, ha baleset vagy betegség miatt váratlan anyagi veszteségek keletkeznek, a megtakarítás programhoz biztosítási vedelem is kérhető 

 • 15 különböző élet-, egészség- és balesetbiztosítási szolgáltatás közül van mód választani, így igény szerint állítható össze élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelem, amiben a szülők határozhatják meg a biztosítási összeget. 

 • Saját befektetési portfólió állítható össze, így a választható eszközalapokból az igényeknek leginkább megfelelő befektetéssel és jó döntésekkel, kedvező piaci körülmények között növelhető a gyermekek részére a megtakarítás.

 • Gyermekek álmainak a megvalósítása érdekében a megtakarítás, eseti befizetésekkel is növelhető. 

#Továbbtanulás, #első otthon, #álomesküvő. 

Gyermekjövő megtakarítási programunk segít megvalósítani gyermeked álmait, születéstől a felnőtt korig. A jövő tervezhető!

Gondoskodj időben gyermekeid jövőjéről, és kezdj el megtakarítani. Segítek kiválasztani a számodra leg optimálisabb megtakarítást, hogy gyermekednek biztos anyagi alapokat teremthess a jövőben. Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre.