Gyermekjövő megtakarítási program születéstől a felnőttkorig

2024.04.08

Minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének

Minden gyermek jövőjének az alapja a szülői gondoskodás fontossága

Legyen boldog, legyen biztonságban, lásson világot, tanuljon tovább, legyen saját lakása 

Amikor először tartottam a kislányomat és a kisfiamat a karomban, fiatal anyukaként ezek voltak az első gondolatok, amik átsuhantak az agyamon. Szerintem nincs olyan szülő, akinek ne ezek lennének a fő gondolatai, és ne ezek lennének élete során a legfőbb törekvései.  

Az én gyerekeim azóta már felnőttek, és nagyon büszke vagyok arra amit elértek. Családanyaként és pénzügyi, biztosítási tanácsadóként az évek és a munkám során megszerzett tapasztalataimra alapozva állítom, minden szülő vágya, hogy gyermekeinek a legjobbat nyújthassa.  

A legtöbb, amit gyermekeinknek adhatunk, gyökerek és szárnyak -Johann Wolfgang von Goethe-

Egy szülőnek mindig a gyereke mellett a helye, minden nap, bármi áron, hogy érezze a szeretetet, a biztonságot. Egy gyerek bármikor számíthat a szüleire, akiktől tanácsot kérhet, ha útmutatásra, bátorításra van szüksége. 

Amikor megkérdezik tőlem, milyen érzés szülőnek lenni, azt szoktam válaszolni, az egyik legnehezebb dolog a világon, cserébe viszont megtanulunk feltétel nélkül szeretni. 

Mi szülők vagyunk azok, akik feltétel nélkül hiszünk gyermekeinkben, és amikor rájuk nézünk elhisszük, hogy bármi lehet belőlük. Szárnyakat adhatunk nekik, amivel felemelkedhetnek, önálló életet kezdhetnek, új kalandokat fedezhetnek fel és elindulhatnak az önmegvalósítás, az álmaik megélése felé.  


Nekünk szülőknek óriási a felelősségünk. Mi vagyunk azok, akik gyermekeink boldogulása érdekében születéstől a felnőttkorig, a legtöbbet tehetjük. Sokszor erőnkön felül is megteszünk mindent azért, hogy gyermekeinknek jobb élete legyen, mint nekünk.

A pillanat és az évek nagyon gyorsan elszállnak, és ha majd visszatekintesz húsz év múlva jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem tettél meg, mint amiket igen. 

Gyermekeink felnevelése nagyon sok pénzbe kerül, amit nem lehet egyik napról a másikra előteremteni. Gondolj csak bele, hogy egy kisbaba érkezése mekkora költséggel jár, vagy az iskolakezdés, továbbtanulás, és az első saját lakáshoz jutás. Ezek a költségek úgy nőnek ahogy gyermekeink nőnek és ahogy az igényeik is nőnek velük együtt.

A ma meghozott áldozatok jobb holnapot adnak gyermekeinknek. A Generali MyLife gyermekjövő programja segít abban, hogyha majd tíz vagy húsz év múlva visszanézel büszke lehess önmagadra mert megtetted, ami tőled telt, és biztos pénzügyi alapokra helyezted gyermeked jövőjét. 

 A Generali MyLife gyermekjövő program segít, hogy elindulhassanak az önmegvalósítás, az álmaik megélése és megvalósítása felé.  

Gyermekünk jövőjéért nekünk szülőknek a legnagyobb a felelősségünk.

Rendelkezésre állás

A tanácsadói munkám a tanácsadást követően sem zárul le. Számomra ugyanis fontos, hogy bármikor bizalommal fordulhass hozzám pénzügyi tanácsért.

Minden ügyfelem számára rendelkezésre állok bármilyen kérdés merül is fel – akár az érvényben lévő megtakarítási programmal, akár más biztosítási vagy pénzügyi kérdéssel kapcsolatban. A szerződéskötéssel járó összes adminisztratív feladatot ellátom, hogy ezzel is időt spórolva a részedre átláthatóvá és gördülékennyé tegyem az ügyintézést, amivel időt és energiát spórolok meg a számodra.

Tájékoztatlak az újdonságokról, igény esetén az újra gondolásban, módosításban is segítek. 

Bármilyen kérdés merül fel, segítek a gyors és hatékony ügyintézésben – hiszen számomra fontos az ügyfél élmény és az elégedettség.