Gyermekjövő megtakarítás születéstől a felnőttkorig

2022.11.10

Minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének

Legyen boldog, legyen biztonságban, lásson világot, tanuljon tovább, legyen saját lakása 

Amikor először tartottam a kislányomat és a kisfiamat a karomban, fiatal anyukaként ezek voltak az első gondolatok, amik átsuhantak az agyamon. Szerintem nincs olyan szülő, akinek ne ezek lennének a fő gondolatai, és ne ezek lennének élete során a legfőbb törekvései.  

Az én gyerekeim azóta már felnőttek, és nagyon büszke vagyok arra amit elértek. Családanyaként és pénzügyi, biztosítási tanácsadóként az évek és a munkám során megszerzett tapasztalataimra alapozva állítom, minden szülő vágya, hogy gyermekeinek a legjobbat nyújthassa.  

Gyermekünk jövőjéért nekünk szülőknek a legnagyobb a felelősségünk.

Mi szülők vagyunk azok, akik feltétel nélkül hiszünk gyermekeinkben, és amikor rájuk nézünk elhisszük, hogy bármi lehet belőlük. Szárnyakat adhatunk nekik, amivel felemelkedhetnek, önálló életet kezdhetnek, új kalandokat fedezhetnek fel és elindulhatnak az önmegvalósítás, az álmaik megélése és megvalósítása felé. 

Ebben nekünk szülőknek óriási a felelősségünk, és mi vagyunk azok, akik gyermekeink boldogulása érdekében születéstől a felnőttkorig, a legtöbbet tehetjük. Sokszor erőnkön felül is megteszünk mindent azért, hogy gyermekeinknek jobb élete legyen, mint nekünk.

A pillanat és az évek nagyon gyorsan elszállnak, és ha majd visszatekintesz húsz év múlva jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem tettél meg, mint amiket igen. 

Gyermekeink felnevelése nagyon sok pénzbe kerül, amit nem lehet egyik napról a másikra előteremteni. Gondolj csak bele, hogy egy kisbaba érkezése mekkora költséggel jár, vagy az iskolakezdés, továbbtanulás, és az első saját lakáshoz jutás. Ezek a költségek úgy nőnek ahogy gyermekeink nőnek és ahogy az igényeik is nőnek velük együtt.

A ma meghozott áldozatok jobb holnapot adnak gyermekeinknek. A Generali MyLife gyermekjövő programja segít abban, hogyha majd tíz vagy húsz év múlva visszanézel büszke lehess önmagadra mert megtetted, ami tőled telt, és biztos pénzügyi alapokra helyezted gyermeked jövőjét. 

 A Generali MyLife gyermekjövő program segít, hogy elindulhassanak az önmegvalósítás, az álmaik megélése és megvalósítása felé.  

Hívj vagy írj bizalommal örömmel válaszolok a kérdéseidre.