Komplett Casco 

2021.01.12

Teljeskörű cascotól a minimál cascoig, igényeid szerint

Komplett casco biztosítás csomagok egyéni igényeid szerint
Komplett casco biztosítás csomagok egyéni igényeid szerint

A Casco elsődleges célja, hogy a saját járművünkben esett kárt megtérítse. Fedezetet nyújt az autó töréskáraira (sajáthibás baleset és rongálás esetén is), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítást, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

A CASCO biztosítás minden olyan, a gépjárműre vonatkozó káreseményre kiterjedhet, amire a kötelező felelősség biztosítás nem vonatkozik. Baleset sajnos bármikor történhet. Vihar vagy autólopás is megkeserítheti az életünket. A Generali Komplett casco biztosítás csomagjai úgy lettek összeállítva, hogy egyéni igényeid szerint választhasd ki, amire az autó biztosításához szükséged lehet. 

Nemcsak új autóra tudsz Cascot kötni, hanem akár 15 éves autódra is. Ha avulásmentességi kiegészítő biztosítást is kötsz, a cascohoz akkor kár setén az alkatrészek, vagy a fényezés költségéből nem történik levonás, csak az önrészt kell kifizetned. 

A Generali komplett casco biztosítás megkötésekor számos kiegészítő biztosítási közül választhatsz. Csak, hogy néhány kiegészítő biztosítást kiemeljek a sok közül, pld. vételár garancia-biztosítást, jogvédelem biztosítást, hibás tankolás miatt keletkező károkra, bennülők balesetbiztosítása. 

Ne feledd biztosítást bárkivel lehet kötni, de csak kár esetén derül ki, hogy az hogyan sikerült. Ha szeretnél biztosra menni, töltsd ki a lap alján található formot, és kérd visszahívásomat. Rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot és segítek a döntésben!

Ezek is érdekelhetnek