Új évi köszöntő a csoda bennünk van 

2023.01.01

2023 Új évi köszöntő

Búcsút intünk a 2022 évnek, ami sok jót ígért. 


Köszönöm Kedves Ügyfeleimnek, követőimnek, és a honlap látogatóinak az elmúlt évet. Szokásomtól eltérően (talán megbocsájtják nekem) most nem jönnek a gondolatok, a szavak. Ami bennem motoszkál az a remény, egy jobb, csendesebb és szeretettel teli évért. 

Az új évet Tamási Áron soraival köszöntöm. Éjfélkor int búcsút a civil világ a 2022-es évnek, és az "öregfiúnak", a Tamási Áron nevezte decembernek. Fogadjátok szeretettel és reménnyel Tamási Áron ígéretét: 

"… mindenkinek kiosztom a hideg igazságait, és különösen megdidergetem azt, aki békétlen dologban járja az utakat. A városokban felvirágoztatom a színházakat, s a falvakban is az éneket és a táncot, adván azonban elegendő pihenést is a föld munkásainak. A fákat fehérbe gyöngyözöm, a madaraknak búvóhelyeket ajánlok, a medve álmait mézzel békenem, és a nyári bűnök miatt éheztetem a farkasokat. Néha ropogósra készítem a havat, s máskor megpuhítom, hogy ne unja magát. S amit legjobban szeretek, mesét mondok az embereknek, de azok között is legfőképpen a gyermekeknek és a szegényeknek."

Hogy ez a mese mivel zárul, azt az utókor megítéli. Vége 2022-nek, az évnek, ami jót is, rosszat is hozott.

Szeretettel kívánok 2023-as évre mindannyiunknak Boldog és legfőképp békés Új évet.

Zsuzsi a Vaslady

Köszönöm az elmúlt évet - 2022 Új évi köszöntő

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, és a szilveszter, szerettei szűk körében, meghitten, finom ételekkel, és főleg egészségesen. 

Az ünnepek alatt engem boldogsággal töltött el, hogy együtt tölthettem egy kis időt a kislányommal, a kisfiammal, akik már nem is kicsik, hiszen felnőtt, okos és sikerese emberekké váltak. És a párommal, akire mindig számíthatok és a szeretete körbevesz mint egy puha meleg takaró. 

A karácsony az év legjobban várt időszaka minden családban. Teljen ez a pár nap, ahogyan minden utána következő, egészségben, békességben, testi-lelki harmóniában, szeretetben amíg világ a világ!  

Köszönöm, a bizalmat és hogy 2021-ben is velem tartottatok Szeretném, ha tudnátok, hogy mint eddig is, rám bármikor számíthattok. Itt voltam idén is, és itt leszek jövőre is.

Boldog karácsonyt sok pihenést, elég időt egymásra, kellemes, maradandó emlékeket, az új évben is jó egészséget, sok örömteli napot, személyes és munkahelyi sikereket kívánok sok szeretettel! 

Zsuzsi a VasLady

A csoda bennünk van - 2021 Új Évi köszöntő

Más volt ez a karácsony és a búcsú az Ó évtől. Csendesebb, meghittebb. De jól van ez így, hiszen a csoda bennünk van.  Remélem sokan közületek feltudtak töltődni pozitív energiával, és a jövőbe vetett hittel. Ezen a héten elkezdődik a munka, a 2021 év tervezése a remény, hogy talán belátható időn belül véget vethetünk ennek a nehéz és embert próbáló időszaknak 

A csoda bennünk van
A csoda bennünk van

Az év eleje, a tervezéssel a jövőnk kialakításával fog telni. Bárhogy is, egy biztos: az életünk végérvényesen megváltozott, semmi nem lesz már olyan, mint amilyen volt. És nem csak a környezetünk változott, hanem mi is. Lelassítottuk az életünk, többet és jobban odafigyelünk a környezetünk jelzéseire. Alkalmazkodunk!

A járvány hatása életünk szinte minden területére kihatott és kihat jelenleg is. Én még is bizakodó és optimista vagyok. Az emberiség MI túléltünk már természeti katasztrófákat, háborúkat, járványokat. Ezt is túlfogjuk élni, mert a csoda bennünk van! Én itt leszek, itt vagyok és az elkövetkező években is számíthattok rám.

Kezdődjön tehát egy Boldogabb, nyugodtabb, sikeresebb Új év. Szeretettel kívánok egészségben teljes Boldog új évet mindannyiunknak. 

Zsuzsi a VasLady

Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok szeretettel