Személyes blog 2021 Új évi köszöntő 

2021.01.04

A csoda bennünk van. Köszönöm az elmúlt évet

A csoda bennünk van
A csoda bennünk van

Nehéz évet zártunk és remélem mindenkinek jól telt a Karácsony, és a szilveszter, szerettei szűk körében, meghitten, finom ételekkel, és főleg egészségesen 

Az ünnepek alatt engem boldogsággal töltött el, hogy együtt tölthettem egy kis időt a kislányommal, a kisfiammal, akik már nem is kicsik, hiszen felnőtt, okos és sikerese emberekké váltak. És a párommal, akire mindig számíthatok és a szeretete körbevesz mint egy puha meleg takaró. 

Más volt ez a karácsony és a búcsú az Ó évtől. Csendesebb, meghittebb. De jól van ez így. Remélem sokan közületek feltudtak töltődni pozitív energiával, és a jövőbe vetett hittel. Ezen a héten elkezdődik a munka, a 2021 év tervezése a remény, hogy talán belátható időn belül véget vethetünk ennek a nehéz és embert próbáló időszaknak 

Az év eleje, a tervezéssel a jövőnk kialakításával fog telni. Bárhogy is, egy biztos: az életünk végérvényesen megváltozott, semmi nem lesz már olyan, mint amilyen volt. És nem csak a környezetünk változott, hanem mi is. Lelassítottuk az életünk, többet és jobban odafigyelünk a környezetünk jelzéseire. Alkalmazkodunk!

A járvány hatása életünk szinte minden területére kihatott és kihat jelenleg is. Én még is bizakodó és optimista vagyok. Az emberiség MI túléltünk már természeti katasztrófákat, háborúkat, járványokat. Ezt is túlfogjuk élni, mert a csoda bennünk van! Én itt leszek, itt vagyok és az elkövetkező években is számíthattok rám.

Kezdődjön tehát egy Boldogabb, nyugodtabb, sikeresebb Új év. Szeretettel kívánok egészségben teljes Boldog új évet mindannyiunknak. 

Zsuzsi a VasLady