Személyes blogbejegyzés Portugáliában jártam

2021.10.04

Munkám elismerése, jutalom utazás Portugáliába

Portugáliában jártam
Portugáliában jártam

2020 egy különleges év volt. Remekül kezdődött és én most ezt az élményt szeretném veletek megosztani. A Generali hagyományosan minden év februárjában megrendezi egy nagyszabású rendezvény keretei között, megbecsült munkatársai részére a csillagok napját. 

2020-ban az a megtiszteltetés ért, hogy több kollégámmal együtt a 2019. évben nyújtott munkám elismeréseként beválasztottak Portugáliai jutalom utazásba. 


Portugália, Faro.
Portugália, Faro.

Az eredeti tervek szerint 2020 -ban indultunk volna Portugáliában lévő Faro városába. A koronavírus azonban keresztül húzta ezt azt a tervet. Másfél évet kellett várni rá.

2021 szeptember 25-én végre útra kellhettünk. Csodálatos helyen járhattam. fantasztikus kollégákkal, egy életre szóló emlékekkel gazdagabban tértem haza. 

Hatalmas öröm és megtiszteltetés. Köszönöm a Generalinak ezt a lehetőséget, de legfőképp köszönöm minden kedves ügyfelemnek. Köszönöm, hogy a bizalmat és, hogy velem voltatok a nehéz és embert próbáló hetekben, hónapokban. Nélkületek nem lehetett volna részem ebben az varázslatos élményben. Köszönöm :)