Gyermekjövő program, a megvalósítható megtakarítás

2023.03.01

Gondoskodás, amiért gyermeked mindig hálás lesz

Sokszor hallottuk már azt a közkedvelt magyar szólásmondást, hogy kisgyermek kis gond, nagy gyermek nagy gond. Bizony így van ez pénzügyi téren is. Bár emlékeim szerint kisgyermekes szülőként nem így gondoltam én sem. Egy kicsi baba érkezése is olykor nagy anyagi megterhelést jelent a fiatal sülők számára és bizony a nagyszülők is ilyenkor sokat segíthetnek. 

Egy kisbaba a világot jelenti minden szülő számára
Egy kisbaba a világot jelenti minden szülő számára

Minden család számára, legyen az kicsi vagy nagy, a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb. Gondoskodó szeretettel mindent elkövetünk, hogy gyermekünket biztonságban tudhassuk. Mind mentálisan, mind egészségileg, mind anyagilag. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy gyermekeinknek a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani.  De mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy tragédia történne? Vajon akkor is biztonságban lesznek gyermekeink?

A tudatos pénzügyi kultúrához hozzátartozik a gondoskodás gyermekünk jövőjéről, születéstől a felnőtt korig. Ennek alapjairól szülőként időben kell gondoskodnunk, nem csak a jelenben, hanem a jövőt is szem előtt tartva.  

Előre tervezett gondoskodás, születéstől a felnőttkorig

A gyermeknevelés, és az oktatás bizony sokba kerül, és gyermekünk csak ránk számíthat. Nem csak az egyetem és főiskola kerül sok pénzbe, hanem egy kisbaba érkezése, majd az óvoda, az általános iskola és a középiskola is súlyos anyagi megterhelést jelentenek. Ráadásul a 18. életévét követően a közvetlen kiadások jelentősen növekednek, miközben az állami támogatások megszűnnek. Ha gyermeked tehetsége és szorgalma, érdeklődési köre egyetem vagy főiskolai tanulmányokat igényel, akkor bizony fel rá készülni, hogy a felsőoktatás rengeteg pénzbe kerül.  Ha diákhitelt vesz fel, akkor adóssággal kezdi az életét, ami később nagy hátrányt jelent akár a családalapítás, vagy az első lakás megvásárláskor. Kezdőtőke nélkül sem vállalkozást indítani, sem lakást vásárolni nem lehet.

Kiszámítható tervezés a fenntartható megtakarítási programért

Gyermek megtakarítási programunk megvalósítható tervezéssel, teljeskörű megoldásokat kínál hosszú távon, banki kamatokat meghaladó magas hozamokkal.  Az összegyűlt összeg rugalmas, vagyis szabadon felhasználható. Az futamidő lejárta után egy összegben, vagy havi rendszeres járadékként is felvehető az összeg. Sőt, vészhelyzet esetén akár a 18 éves kor előtt is hozzáférhető.