Portfólió menedzser szolgáltatás 

2022.12.01

Portfólió manager szolgáltatás, a biztos nyugdíjért

Egy biztosítás, főleg ha nyugdíjbiztosítás, akkor az bizony hosszú időre szól. Nem mindenkinek van hozzá kedve vagy türelme, hogy portfóliója kezelésével foglalkozzon. Persze most mondhatod, hogy igen-igen Zsuzsi, ezt várom tőled, hogy ha kell akkor figyelmeztess a hozamok várható alakulásáról.

Igen ám...csak, hogy velem is történhet baleset, esetleg megbetegszem, vagy éppen nem vagyok elérhető. 

Az ilyen és ehhez hasonló esetekre fejlesztette ki a Generali a Portfolió Menedzser szolgáltatást, ami az egyik legnépszerűbb kiegészítő szolgáltatást. A portfolió menedzser szolgáltatás díjmentes, és ajánlattételkor igényelhető! 

Eszközalapok közötti díjmentes portfóliókezelés

Az eszközalapok közötti automatikusan ütemezett átváltásokkal és átirányításokkal elérhető, hogy megtakarításod mindig a szerződésből hátralévő időtartamnak megfelelő kockázati szintű eszközalapban legyen. Hogy miért jó ez? Mert így nem kell folyamatosan figyelned az árfolyamokat, a portfolió menedzser szolgáltatással segítünk minimalizálni a kockázatokat.

Nem kell tehát azon izgulnod, hogy vajon jó befektetési alapokba tetted-e a pénzed, és akkor sem fogsz pánikba esni, ha én nem vagyok éppen elérhető. A portfolió menedzser szolgáltatás rendelkezik minden olyan befektetési eszközzel, ami a mai modern kor elvárásainak megfelel és végig kísér a szerződés megkötésétől, a lejártáig. Nyugdíjbiztosítási szerződésed megkötésekor tehát célszerű kérni a díjmentes portfólió menedzser szolgáltatását is.

Profi alapkezelők segítségével, automatikus eszközalap menedzselés, a kiegyensúlyozott nyugdíjas évek anyagi biztonságának létrehozásáért. 

Elvárásaidnak megfelelő, személyre szabott megtakarítási konstrukciókkal várom megtisztelő érdeklődésed. A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned mint, kitölteni egy rövid űrlapot, és a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz.