Portfólió menedzser szolgáltatás 

2022.12.01

Portfólió manager szolgáltatás, a biztos nyugdíjért

Egy biztosítás, főleg ha nyugdíjbiztosítás, akkor az bizony hosszú időre szól. Nem mindenkinek van hozzá kedve vagy türelme, hogy portfóliója kezelésével foglalkozzon. Persze most mondhatod, hogy igen-igen Zsuzsi, ezt várom tőled, hogy ha kell akkor figyelmeztess a hozamok várható alakulásáról.

Igen ám...csak, hogy velem is történhet baleset, esetleg megbetegszem, vagy éppen nem vagyok elérhető. 

Az ilyen és ehhez hasonló esetekre fejlesztette ki a Generali a portfolió menedzser szolgáltatást, ami az egyik legnépszerűbb kiegészítő szolgáltatást. A portfolió menedzser szolgáltatás díjmentes, és ajánlattételkor igényelhető! 

Eszközalapok közötti díjmentes portfóliókezelés

Portfolió menedzser szolgáltatás egy díjmentes asszisztens
Portfolió menedzser szolgáltatás egy díjmentes asszisztens

Az eszközalapok közötti automatikusan ütemezett átváltásokkal és átirányításokkal elérhető, hogy megtakarításod mindig a szerződésből hátralévő időtartamnak megfelelő kockázati szintű eszközalapban legyen. 

Nem kell tehát azon izgulnod, hogy vajon jó befektetési alapokba tetted-e a pénzed, és akkor sem fogsz pánikba esni, ha én nem vagyok éppen elérhető. A portfolió menedzser szolgáltatás rendelkezik minden olyan befektetési eszközzel, ami a mai modern kor elvárásainak megfelel és végig kísér a szerződés megkötésétől, a lejártáig. Nyugdíjbiztosítási szerződésed megkötésekor tehát célszerű kérni a díjmentes portfólió menedzser szolgáltatását is.

Profi alapkezelők segítségével, automatikus eszközalap menedzselés, a méltóságteljes nyugdíjas évek biztonságának a létrehozásáért. 

Elvárásaidnak megfelelő, személyre szabott megtakarítási konstrukciókkal várom megtisztelő érdeklődésed. A célom, hogy a kapcsolatfelvétel kellemes legyen. Ehhez nem kell mást tenned mint, kitölteni egy rövid űrlapot, és a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot. Az ingyenes tanácsadást követően is kapcsolatban maradunk, örömmel válaszolok a kérdéseidre, rám mindig számíthatsz.